Een bruiloft, dat is één groot feest. Niet alleen voor het bruidspaar zelf, maar ook voor jou als gast is een huwelijk een spannende en leuke gebeurtenis! Welke kleding doe je aan, hoe wordt de ceremonie en nog belangrijker wat geef je cadeau? Ga je voor het standaard envelopje of verras je het bruidspaar met een origineel huwelijkscadeau dat jaren later nog steeds goede herinneringen met zich meebrengt.

In dit blog hebben we de leukste ideeën voor een persoonlijk en origineel huwelijkscadeau geselecteerd. Hiermee doe je het bruidspaar zeker versteld staan, dus lees snel verder!

♥ Champagne

Op een huwelijk wordt hoe dan ook champagne gedronken. Hoe leuk is het daarom om het bruidspaar te verrassen met een persoonlijke fles champagne. Laat het etiket van de fles champagne bedrukken met een mooie foto van het bruidspaar en voeg de namen en de trouwdatum aan het ontwerp toe. Maak het cadeau af met een van de unieke designs en jouw huwelijkscadeau is helemaal compleet. Een prachtig cadeau voor het bruidspaar om hun leven als man en vrouw mee te beginnen.

Champagne

♥ Gegraveerde champagneglazen

Als de champagne is ontkurkt is het tijd om te toosten op het kersverse bruidspaar. Maak van het toost moment écht een bijzonder moment door het bruidspaar te verrassen met unieke champagneglazen. Laat de champagneglazen graveren met de namen van het bruidspaar erop en voeg eventueel de trouwdatum toe. Met dit originele cadeau maak je van elke bruiloft een geslaagd feest!

Gegraveerde chamapgneglazen

 

♥ Koffer

Veel bruidsparen gaan na de bruiloft op huwelijksreis. Daarom is een mooie koffer het ideale huwelijkscadeau. Ontwerp de koffer zelf met een prachtige foto van het bruidspaar erop. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel erg handig. Zo is de koffer van het bruidspaar op de bagageband direct herkenbaar en kunnen ze snel van hun huwelijksreis gaan genieten.

Koffer met foto

♥ Chocolade hart

Liefde gaat door de maag… Een liefdevol en lekker chocolade cadeau mag dan ook op deze bijzondere dag niet ontbreken. Met een foto van het bruidspaar en een leuke tekst maak je zelf snel en eenvoudig een heerlijk en uniek chocolade hart waar de bruid en bruidegom zeker van zullen smullen.

Chocoladehart

♥ Huisnaambordje

Woont het bruidspaar al samen of betrekken ze na de bruiloft samen hun liefdespaleisje? Hoe dan ook moet er een ander of nieuw naambordje komen. Want de naam van de bruid verandert en samen gaat het bruidspaar voortaan door het leven als mr. en mrs. met dezelfde achternaam. Geef een persoonlijke touch aan het huisnaambordje door deze te ontwerpen met een mooie foto van het bruidspaar en een leuk design, voeg daarna hun gezamenlijke naam toe en iedereen in de straat kan zien dat het gelukkige huwelijkspaar hier woont.

Huisnaambordje

♥ Bloemen

Bij een liefdevolle gebeurtenis als een bruiloft mogen bloemen niet ontbreken. Laat een prachtige bos bloemen bezorgen en je verrast het bruidspaar gegarandeerd. Ideaal als cadeau voor als je niet in de positie bent om het bruidspaar persoonlijk te feliciteren. De bloemen worden vers van de veiling, inclusief vaas direct bij het bruidspaar thuis bezorgt, op ieder gewenst adres in Nederland. Laat een mooie gelukswens voor het bruidspaar achter op het gratis cadeaukaartje waarmee je jouw huwelijkscadeau extra speciaal maakt. Een mooi, vrolijk boeket waar het pasgetrouwde stel samen van kunnen genieten.

Boeket bloemen

Met dit blog hopen we jullie voldoende geïnspireerd te hebben voor een origineel huwelijkscadeau. Heb je zelf nog leuke ideeën voor een uniek huwelijkscadeau? Deel ze hieronder in een reactie!