Schoolspullen

Sommigen willen er nog niet aan denken en anderen staan al te trappelen om aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Bij YourSurprise weten we hoe we van het begin van het schooljaar voor iedereen iets leuks kunnen maken! Een nieuw schooljaar beginnen betekent een heleboel nieuwe dingen. Nieuwe leerboeken, nieuwe leraren en ook nieuwe schoolspullen! Nee geen saaie schoolspullen in zwart wit, die precies hetzelfde zijn als de rest van de klas. We hebben het over kleurrijk, vrolijk en zelf ontworpen! De soort schoolspullen waarvan je zin krijgt om naar school te gaan en ze te gebruiken en te laten zien aan al je klasgenoten. We geven je nu alvast een voorproefje van alle schoolspullen die we hebben:

School agenda

Tekenset

Bidon

Telefoonhoesje

Tablethoes

School agenda

Deze superhandige agenda is de perfecte back to school agenda. Geen diepe zuchten meer als je je agenda moet pakken om huiswerk op te schrijven want jouw agenda mag gezien worden! Ontwerp de omslag met je allerleukste vakantie foto om het zonnige vakantiegevoel vast te houden. Pas op dat je tijdens de les niet ineens gaat wegdromen naar verre vakantiebestemmingen. Schrijf je volgende vakantie alvast in je agenda zodat je iets heb om naar uit te kijken tijdens de lange dagen op school.

large-05

Tekenset

Voor iedereen die super creatief is en van tekenen en ontwerpen houdt is dit het perfecte back to school cadeau. Er zit geen leeftijdslimiet op deze gave tekenset, iedereen van alle leeftijden heeft een kunstenaar diep van binnen! Bepaal zelf hoe je tekenset eruit ziet door deze te ontwerpen met designs, foto’s en tekst.  De tekenset is heel gemakkelijk mee te nemen naar school en weer naar huis want voor elk onderdeel is er een speciaal vakje, met de rits doe je de tekenset dicht zodat je niks meer kwijt raakt. Nu heb je alle tools in handen om meesterwerk na meesterwerk te creëren.

Tekenset

Bidon

We weten allemaal dat veel water drinken belangrijk is, maar wist je ook dat de hersenen beter werken als je veel water drinkt? Zorg ervoor dat je je beter kan concentreren op school en beter informatie kunt opnemen én onthouden door een flesje water mee te nemen. Dit back to school cadeau zou je dus kunnen helpen om nóg slimmer te worden! Een bidon is superhandig want deze gaat ook niet zomaar kapot in je schooltas. Na een intensieve gymles ben je ook superblij dat je je eigen bidon mee hebt genomen! Natuurlijk wil je je bidon niet zomaar kwijtraken. De perfecte oplossing is om je naam erop te laten printen. Heb je een superleuke foto van jezelf, je huisdier of je klas? Laat deze dan ook op je bidon printen zodat hij extra goed opvalt.  

large-04

Telefoonhoesje

In de pauze wil je natuurlijk met al je vrienden en vriendinnen sms’en over je nieuwe ervaringen tijdens het begin van het schooljaar. Dan mag je telefoon niet achterblijven en moet ook in een nieuw jasje worden gestoken. Ben je iemand, die liever nog véél langer vakantie had gehad? Laat dan je zonnigste vakantiefoto op je telefoonhoesje printen, zo kan je zo lang mogelijk het vakantiegevoel vasthouden. Ben je iemand, die staat te trappelen om terug naar school te gaan en al je vrienden weer dagelijks te zien? Maak samen een back to school foto en laat deze op telefoonhoesjes drukken met al je vrienden.

large-01

Tablet hoes

Ben jij een geluksvogel, die met een tablet werkt op school? Dan moet je deze natuurlijk goed beschermen om krassen en andere beschadigingen te voorkomen. Natuurlijk zijn er superveel verschillende tablethoezen te verkrijgen, zoveel dat je hoofd ervan duizelt. Laat al die standaard ontwerpen lekker links liggen want je weet zelf natuurlijk het beste wat je leuk vind. Ontwerp zelf de tablet hoes van je dromen met een eigen foto’s en tekst. Een uniek en persoonlijk back to school cadeau is altijd leuker!

large-02
Je kunt het nu niet meer ontkennen, als je niet al stond te trappelen om aan het nieuwe schooljaar te beginnen dan doe je dat nu wel! Je geheim is veilig bij ons. Ben je super enthousiast geworden om te beginnen met de voorbereidingen van het volgende schooljaar? Neem eens een kijkje bij alle back to school cadeaus die YourSurprise heeft.