T-shirt bedrukken

Ben jij super creatief en heb je altijd al je eigen kleding willen ontwerpen? Dan hebben wij superleuk nieuws! In dit blog vertellen wij jou namelijk hoe jij zelf jouw eigen T-shirt kunt ontwerpen. Of je nu een T-shirt wilt ontwerpen voor een festival, vrijgezellenfeest of gewoon voor een verjaardag. Bij YourSurprise kun je een T-shirt bedrukken voor elke gelegenheid. Lees snel verder en ontdek nog een superleuke actie aan het eind van dit blog!

T-shirt ontwerpen

Een T-shirt ontwerpen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. In onze handige online editor helpen wij jou stap voor stap met het creëren van jouw eigen T-shirt. Kies uit een van de vele designs in onze editor en voeg hieraan jouw eigen foto en/of tekst toe. Je kunt zelfs nog bepalen waar je jouw ontwerp terug wilt zien. Op de voorkant, achterkant of op de mouw. Alles is mogelijk. De T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er voor iedereen het perfecte shirt tussen zit.

 

Mannen T-shirtMannen T-shirt

Een T-shirt voor zijn verjaardag, een belangrijke voetbalwedstrijd of voor een teamuitje. Bij YourSurprise maak je voor iedere gelegenheid een origineel mannen T-shirt. Kies een model en kleur naar jouw wens en personaliseren maar! Plaats een leuke foto of een grappige tekst in een van de designs en jouw mannen T-shirt is klaar voor gebruik.

 

 

Dames T-shirtDames T-shirt

Wil je een uniek dames T-shirt ontwerpen voor een echte meidenavond of een vrijgezellenfeest? Bij YourSurprise kun je jouw ontwerp laten drukken op een regular dames T-shirt of op een dames T-shirt met V-hals. Daarnaast kun je ook zelf bepalen waar je jouw bedrukking terug wilt zien. Een uniek cadeau voor iedere gelegenheid!

 

 

Kinder T-shirtKinder T-shirt

Is jouw kleintje binnenkort jarig of gaat hij of zij op schoolreisje? Verras hem of haar dan met een superleuk kinder T-shirt. Met zo’n uniek T-shirt steelt jouw (klein)kind vast en zeker de show! Voor ieder kind kun je een persoonlijk shirt ontwerpen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten!

 

 

T-shirt actie

Ben jij net als wij ook helemaal enthousiast geworden en kun je niet wachten tot je jouw eigen T-shirt kunt gaan ontwerpen? Bestel bijna alle T-shirts* dan nu voor slechts €9,95! Deze T-shirt actie is geldig op alle T-shirts naar keuze. Wat zet jij op jouw persoonlijke T-shirt?

*met uitzondering van characters en gelegenheden zoals Koningsdag, Vaderdag etc.