Slippers

De afgelopen tijd mogen we gelukkig weer wat meer genieten van het mooie weer. We kunnen dus eindelijk onze korte broeken en jurkjes weer uit de kast trekken. Om deze outfit helemaal af te maken draag je er natuurlijk een handig paar slippers bij. Zijn jouw slippers van vorig jaar toe aan vernieuwing? Dan hebben wij in dit blog de leukste tips om jouw slippers er nog leuker uit te laten zien!

Slippers ontwerpen

Slippers ontwerpen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Selecteer de juiste maat op de site en ontwerp verder in onze handige online editor. Kies uit een van de vele designs en voeg hieraan jouw eigen foto en/of tekst toe. Wij zullen jouw ontwerp met uiterste zorgvuldigheid op de slippers drukken, zodat je bent verzekerd van het mooiste resultaat. In een handomdraai heb je unieke slippers voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand anders!

Slippers slippers

 

 

 

 

 

 

 # Voor op het strand

Een zacht briesje en het geluid van het water om je heen. Het strand is natuurlijk de perfecte plek om te genieten van het heerlijke weer. En met jouw eigen persoonlijke slippers kan het niet anders dan dat jij de show steelt op het strand. Ontwerp de slippers bijvoorbeeld met een leuk design en jouw eigen naam. Zo weet je zeker dat je jouw slippers niet kwijt zult raken op het strand!

 

# Voor aan het zwembad

Ga je niet graag naar het strand of is het strand te ver weg? Dan kun je altijd nog van het zonnetje genieten aan het zwembad. In het zwembad kun je ook leuke dingen doen, zoals het duiken van de duikplank of een ritje van de glijbaan. Een paar slippers kunnen in het zwembad natuurlijk ook niet ontbreken. Om je slippers voor aan het zwembad makkelijk terug te kunnen vinden, kun je deze laten bedrukken met jouw eigen naam en foto. Zo weet je precies wat jouw plekje aan het zwembad is!

 

# Voor op de camping

Een van de musthaves voor op de camping zijn toch wel een paar slippers. Zomaar een rondje lopen op de camping, voor als je naar de douches gaat of voor als je nog even snel wat in de supermarkt wilt halen. Een paar slippers kunnen echt niet ontbreken. Laat de slippers bedrukken met een vrolijke vakantiefoto en jij komt al helemaal in de stemming voor jouw volgende camping avontuur!

 

# Voor de hele familie

Bij YourSurprise vind je niet alleen slippers in jouw eigen maat, maar ook voor de hele familie. Van slippertjes voor de allerkleinsten tot slippers voor opa en oma. Je vindt ze hier allemaal. Het is daarom ook superleuk om een paar slippers aan iedereen cadeau te geven, wanneer jullie met zijn alle op vakantie gaan. Met een paar unieke slippers gaan jullie de vakantie pas echt goed van start!

Wij hopen je met deze slippers personalisatie tips wat meer te hebben geïnspireerd. Ben je op zoek naar een ander zonnig cadeau? Kijk dan eens tussen al onze zomercadeaus! Fijne zomer!