Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. Een leven zonder smartphone is haast niet meer voor te stellen. De ene smartphone nog mooier en groter dan de andere, met allemaal functies waar we in het dagelijkse leven niet meer zonder kunnen. Je kan dus wel stellen dat de smartphone onmisbaar is en een kostbaar bezit wil je natuurlijk graag beschermen tegen krassen en stoten.

Telefoonhoesjes, cases en covers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Welk telefoonhoesje het beste bij jou past is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Om het kiezen van een uniek telefoonhoesje wat makkelijker te maken geven we je in dit blog advies en uitleg over onze verschillende telefoonhoesjes, zodat je altijd het telefoonhoesje kiest wat bij jou past.

YourSurprise heeft een ruim assortiment telefoonhoesjes zodat er ook voor jouw smartphone gegarandeerd een mooi telefoonhoesje tussen zit. En wat onze telefoonhoesjes nog leuker maakt dan alle andere, is dat je ze zelf kunt ontwerpen met je eigen foto en tekst! Zo maak je zelf het perfecte telefoonhoesje wat jouw telefoon optimaal zal beschermen.

Soorten telefoonhoesjes

Tough caseTough case

Gebruik jij je smartphone veelvuldig en ook vaak buitenshuis? Dan is een optimale bescherming wel zo wenselijk. In dit geval is de tough case echt iets voor jou! De tough case bestaat namelijk uit twee lagen, die samen jouw telefoon beschermen. De eerste laag van de case is een rubberen inleg, die schokken absorbeert. De twee laag is gemaakt van hard plastic, wat je telefoon voor krassen en stoten beschermt. Tevens zorgt de tweede laag voor extra grip en voorkomt dat de rubberen inleg verslapt. De tough case is ideaal voor actieve mensen doordat dit telefoonhoesje ook geavanceerde bescherming biedt tegen stof en viezigheid.

 

 

Rondom bedrukt telefoonhoesjeRondom bedrukt

Bij dit unieke telefoonhoesje wordt jouw eigen ontwerp geheel rondom op het telefoonhoesje bedrukt, inclusief de zijkanten. Dit betekent dus ook dat naast de achterkant van je telefoon ook de zijkanten goed zijn beschermd. De foto case rondom bedrukt is gemaakt van supersterk gepolijst kunststof, is krasvast, UV-bestending en wordt voorzien van een hoogglans fotofinish. Deze telefoon case geeft je smartphone een geweldige uitstraling. Het rondom bedrukte telefoonhoesje zit strak om jouw smartphone en gaat door het supersterke gepolijste kunststof extra lang mee.

 

 

Leren telefoonhoesjeTelefoonhoesje leer

Een leren telefoonhoesje zorgt ervoor dat je smartphone beschermd is tegen krassen, stof en vuil. Daarnaast geeft een leren telefoonhoesje je smartphone een unieke en zeer chique uitstraling. De lederen telefoonhoesjes zijn gemaakt van volnerf buffelleer. In dit mooie leer zie je de natuurlijke nerf structuur terugkomen en het is tevens ook het stevigste leer. Het leer zal in het begin erg strak langs je telefoon zitten, maar wordt soepeler naarmate je het langer gebruikt. Dit zal uiteindelijk wel de beste pasvorm geven aan je telefoon waardoor het lederen telefoonhoesje jouw smartphone ook het beste kan beschermen.

 

 

Foto caseFoto case

Wil jij je favoriete foto het liefst overal mee naar toe nemen? Ontwerp dan zelf een unieke foto case. Met je eigen foto en tekst maak je een persoonlijk ontwerp dat haarscherp en krasvast op het een aluminium plaatje van het merk Chromaluxe wordt geprint. De foto case ziet er door jouw eigen ontwerp niet alleen supermooi uit, maar beschermt jouw smartphone ook nog eens tegen beschadigingen. De foto case heeft namelijk een behuizing van gehard kunststof, die ervoor zorgt dat je telefoon strak en veilig in het telefoonhoesje zit en de achterkant en zijkanten van je telefoon optimaal beschermd zijn.

 

 

Switch case setSwitch case

Vind je één telefoonhoesje voor je smartphone maar een beetje saai? Ga dan voor de switch case set. De switch case set bestaat uit een stevige rubberen behuizing met maar liefst drie verwisselbare aluminium Chromaluxe plaatjes. Deze plaatjes kun je zelf ontwerpen met je eigen foto, logo of tekst. De behuizing van rubber zorgt ervoor dat als jouw smartphone valt het rubber de schokken van de val opvangt. De switch case is door het rubber erg licht, waardoor het je telefoon zo min mogelijk bezwaard. De Chromaluxe inlays zijn met jouw ontwerp erop van absolute topkwaliteit, die je eenvoudig zelf kan wisselen in de foto case behuizing.

 

De telefoonhoesjes zijn er in verschillende maten en voor diverse types telefoon merken zoals Samsung, iPhone, Blackberry, HTC, LG, Sony en nog veel meer merken.