Het zonnetje schijnt, de temperatuur is heerlijk zomers en het barbecue seizoen is in volle gang. Gezellig met familie en vrienden een stukje vlees, vis en/of groente grillen op de barbecue met een lekker drankje erbij. Wat is barbecueën toch een feestje! Kan jij geen genoeg krijgen van al die gezellige en heerlijke barbecues? Lees dan snel dit blog, want speciaal voor alle barbecue liefhebbers hebben we nu een hele leuke actie!

 

7c176c9cae47e2d72808a5676c4f5ed5

 

 

 # Barbecue actie

Ben jij de grote grillmaster op iedere barbecue deze zomer? Dan heb je zeker een barbecueschort nodig. De juiste uitstraling van een grillmaster begint namelijk bij een persoonlijk barbecueschort. En speciaal daarom hebben wij nu een superleuke actie voor je. Je ontvangt namelijk 10% korting op origineel barbecueschort, bij gebruik van de kortingscode: BBQ2016*.

Ga snel aan de slag en ontwerp met je eigen naam, leukste foto, logo en/of tekst een prachtig barbecueschort. Maak het ontwerp af met een van de unieke designs en jij zal met dit gave barbecueschort voortaan de show stelen op iedere barbecue. Het barbecueschort is niet alleen een superleuk cadeau voor jezelf, maar ook erg leuk als origineel verjaardagscadeau of zomercadeau voor iedereen die van barbecueën houdt.

BBQ schort

 

 

 

 

 

Om jouw barbecue outfit en de gezellige barbecue helemaal compleet te maken hebben we onderstaand nog wat leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet. Ook al deze barbecue cadeaus kun je allemaal zelf ontwerpen, zodat ieder barbecue feestje altijd geheel in stijl zal zijn!
*actie geldig t/m 11-09-2016

# Koksmuts

Zet je koksmuts maar op want het is tijd om te barbecueën. Grote stukken vlees, verse vis, gegrilde groenten erbij. Waan je de echte grillmaster met deze unieke koksmuts. Laat de koksmuts bedrukken met je eigen naam en foto en iedereen zit dat jij de held van deze barbecue bent!

Kokmuts

 

 

 

# Ovenwanten

Als het heet is bij de barbecue blijf jij kalm met deze originele ovenwanten. Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met verbrande vingers op de barbecue zal erg blij worden van dit cadeau, want met dit cadeau zijn jouw handen in stijl beschermd tegen de hete barbecue.

Ovenwanten

 

 

 

# Bierpakket

Barbecue en bier, een betere combinatie is bijna niet mogelijk. Een heerlijke zomerse dag, een lekkere barbecue, daar mag een koel, fris biertje natuurlijk niet bij ontbreken. Want vlees, vis en groenten van de barbecue smaken nog lekkerder met het juiste biertje. Hoe leuk is het daarom om de gastheer of gastvrouw van de barbecue te verrassen met een uniek bier cadeau. Laat bijvoorbeeld een bierpakket vol met heerlijke biertjes bedrukken met een leuke foto en tekst. Keuze genoeg uit zomerse frisse fruitbiertjes of Belgische biertjes voor bij een heerlijk stukje vlees.

Geniet je in plaats van een biertje bij de barbecue liever van een goed glaasje wijn? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Kies uit heerlijke witte, rode of frisse rosé wijnen. Laat jouw eigen foto op het etiket van de fles bedrukken, maak het ontwerp af met een uniek design en geniet van een heerlijk wijntje tijdens de barbecue.

 BierpakketWijn

Met deze barbecue tips praat straks iedereen over jouw barbecue feestje!