Hi allemaal,

 

Mijn naam is Karolina Klein, 30 jaar en woon in het mooie Zierikzee. Iedere week geef ik Zumba lessen aan een grote groep enthousiaste vrouwen. Een healthy lifestyle is dan ook iets wat ik heel belangrijk vind. In het weekend laat ik me natuurlijk wél gaan. Lekker eten, een wijntje, de nieuwste hotspots ontdekken in steden. Ik wil soms ontsnappen aan de dagelijkse ‘sleur’ en dwalen in een stad om weer nieuwe inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld de styling van mijn huis. Heerlijk om te starten met een goede kop koffie in een hip koffietentje, mensen kijken en nieuwe dingen ontdekken.

 

Sinds deze week werk ik bij YourSurprise. Wat een warm en enthousiast ontvangst, iedereen is heel aardig en behulpzaam. Afgelopen jaren heb ik iets heel anders gedaan, ik was leidinggevende op een boekenafdeling, deed de in- en verkoop, zorgde ik voor de roosters en regelde alle bedrijfsfeestjes (niet onbelangrijk :D). Alhoewel ik het er enorm naar mijn zin had, ik hou heel erg van lezen, miste ik uiteindelijk de uitdaging. En daar kwam YourSurprise op mijn pad. Ik ben gestart met een nieuwe functie ‘storyteller’. Via o.a social media, bloggen en vloggen mag ik het verhaal van YourSurprise van de daken schreeuwen. Heel uitdagend, en ik kan niet wachten om ermee te starten. Mijn eerste dagen staan in het teken van leren, leren en nog eens leren. Ik wil het bedrijf van voor tot achter leren kennen, en er samen met collega’s een nog grotere succes van maken. Ik ga er voor de volle 100% voor.