Nog een paar dagen voor de herfst officieel zijn intrede doet. Bij herfst of najaar denk ik altijd aan regenachtige dagen en het bos. Ik vind het heerlijk om in de herfst in het bos rond te lopen en tegen de gevallen herfstbladeren te schoppen.

De Herfst levert vaak prachtige plaatjes op. De bomen hebben in dit tijdperk altijd de mooiste kleuren. Ook zijn er in deze tijd mooie paddenstoelen te vinden in het bos. Vroeger ging ik altijd met mijn moeder op zoek naar paddenstoelen met rood en witte stippen. Ook als ik nu nog het bos in ga heb ik altijd mijn fototoestel bij. Om al deze plaatjes te kunnen behouden kun je ze laten afdrukken op een prachtige wanddecoratie zoals een canvas of een foto op aluminium. Zo kun je het hele jaar door genieten van deze prachtige herfstbeelden!

Foto op Canvas

Na een dagje in het bos te zijn geweest heb je vaak natte schoenen. Een deurmat is de oplossing voor dit probleem. Zo voorkom je dat je al het vuil van je schoenen door heel het huis loopt. Nu kun je bij binnenkomst je schoenen uit doen op de mat en ze daarna daar laten staan of optillen en wegzetten. Daarnaast kun je een deurmat zelf ontwerpen met een foto en ziet hij er ook nog stralend uit! Dat is nog eens een warm welkom als je binnenstapt.

Deurmat

Eenmaal thuis van je wandeling door het bos of langs het strand is er niets lekkerder dan een mok warme chocolademelk (met een grote toef slagroom erop ;)) Het is dan ook super vervelend als je thuis kom en je mok is weg. Zorg dat jij altijd een mok hebt door je naam of foto erop te laten drukken. Zo laat je iedereen weten dat dit jouw mok is en weet je zeker dat je kunt genieten van je kopje chocomelk, thee of koffie.

 

Van een kop chocolademelk of een andere warme drank warm je weer een beetje op. Het is heerlijk om in de herfst op de donkere avonden naar het knisperen van de open haard te luisteren. Maar niet iedereen heeft deze luxe. Om toch wat warmte en gezelligheid in huis te brengen kun je een paar geurkaarsen aansteken. Dit geeft een gezellige sfeer en ook nog eens een heerlijke aroma in huis.

geurkaars-lavendelDe donkere avonden zijn ook ideaal om gezellig met de hele familie lang te tafelen met heerlijke herfst gerechten: soep, stoofpeertjes en hachee. In de herfst heb je alle tijd om in de keuken te staan. Serveer al dit lekkers met een heerlijke wijn erbij en de maaltijd is compleet!

Sluit de avond af met een gezellig spelletje ganzenbord of speel als je met zijn tweeën bent een potje dammen. Zo vliegt de donkere koude avond zo voorbij.

bordspel-dammen