Een huisdier is onderdeel van de familie. Dit geldt zeker voor een hond. Je moet elke dag voor hem of haar zorgen, eten geven, borstelen en uitlaten. Je brengt daarom heel wat tijd met elkaar door. Op 4 oktober is het weer Dierendag. Natuurlijk ben je altijd lief voor je hond, maar op dierendag mag hij of zij extra verwend worden! Maar hoe maak je Dierendag nu extra leuk voor je hond (en ook voor jezelf natuurlijk)?

 

Hondenkussen

Voerbak met naam

Hondenriem met naam

Cadeau met foto

 

Hondenkussen

Voor een hond is er niks beter dan in slaap vallen op een een groot zacht hondenkussen. Hierop kunnen ze dutjes doen als ze moe zijn van het spelen of uitrusten van een lange wandeling. Natuurlijk willen ze het liefst heel de dag bij je op schoot liggen. Met een eigen hondenkussen kunnen ze net zo comfortabel liggen en hebben ze een eigen plekje in huis. Natuurlijk is alleen het allerbeste goed genoeg voor jouw hond, maak daarom van het hondenkussen een kussen dat echt alleen voor jouw hond is. Dit kan je doen door de naam van je hond op het kussen te laten printen. Dit wordt heerlijk wakker worden op Dierendag voor jouw hond!

large-01
Wil je net als je hond ook leuk wakker worden? Bedruk een dekbed met een leuke foto van je huisdier(en) om uitgerust wakker te worden op Dierendag

large-01

.

 

Voerbak met naam

Waar kan je een hond altijd blij mee maken? Eten natuurlijk! Zorg op Dierendag dat je zijn of haar favoriete eten in huis hebt. Dit kunnen brokken zijn, vlees of een lekker groot bot waar ze de hele dag op kunnen kluiven. Je hond eet elke dag uit zijn voerbak, deze moet je daarom goed schoon houden. Is je trouwe viervoeter toe aan een nieuwe voerbak? Een voerbak met naam is dan een leuk Dierendag cadeau idee! Zorg ook dat je hond altijd vers water tot zijn beschikking heeft. De voerbak met naam kan voor eten, maar ook voor water gebruikt worden. Dit cadeau is daarom dubbel zo handig!

large-05

Ben je zelf net zo’n grote fan van goed eten? Laat een bord bedrukken met een leuke foto zodat je eigen ontbijtje net zo leuk wordt geserveerd.

large-02

Hondenriem met naam

Beweging is goed voor honden, sommige hebben zelfs na het uitlaten nog heel veel energie. Is jouw hond ook zo’n stuiterbal met eindeloos veel energie? Ga op Dierendag een keer wat langer op pad samen. Neem een bal mee of zoek een stok zodat je samen kan spelen. Het zal op Dierendag zeker druk zijn in het hondenpark. Zorg ervoor dat je jouw hondenriem gemakkelijk terug kan vinden met een eigen ontworpen hondenriem. Een hondenriem met naam of met foto is een cadeau waar je heel lang plezier van hebt samen met je hond. Wedden dat je hond superblij gaat zijn met deze extra lange wandelingen!

large-06

Draag een foto van je hond om je eigen nek met een gegraveerde hanger! Je kan kiezen uit verschillende vormen en de kleuren goud en zilver zodat je je sieraden goed kan afstemmen op je speciale Dierendag outfit.  

hanger_small

Cadeau met foto

Kan je ook geen genoeg krijgen van dat schattige neusje, die zachte oren en die grote puppy ogen van je hond? Laat je schattigste of grappigste foto de inspiratie zijn voor een leuk Dierendag cadeau. Een telefoonhoesje met foto is een leuke manier om je huisdier(en) altijd een beetje bij je te hebben. Je huisdier hoort bij de familie, laat daarom een lieve foto van je huisdier printen op canvas, hout of aluminium en hang hem aan de muur of tussen de familie foto’s. Heb je een echte waakhond? Waarschuw bezoekers voor zijn aanwezigheid door een deurmat te laten bedrukken met de tekst ‘Beware of the dog’.

large-09

Is jouw hond een held op sokken? Laat je leukste foto op een paar sokken printen zodat je warme voeten houdt tijdens het uitlaten in de herfst en winter.

large-01