De zomervakantie is al een tijdje voorbij en waarschijnlijk heb jij ook deze vakantie weer ontelbare foto’s gemaakt. Kun je geen keuze maken uit al je foto’s? Geen probleem! Want door een prachtige collage te maken verzamel je al jouw mooiste herinneringen op één wanddecoratie. Een collage is een geweldige manier om alle dierbare momenten in je leven samen te laten komen. Je huwelijk, die onvergetelijke vakantie, je kinderen of huisdieren. Geef alle foto’s een mooi plekje aan de muur en vereeuwig ze in een unieke collage.

In dit blog laten we met een paar simpele stappen zien hoe je snel en eenvoudig een prachtige wanddecoratie maakt met een collage erop.large-06

  • Stap 1

Een collage vertelt iets over jezelf, wat jij interessant vindt en wat belangrijk is in jouw leven. Met een collage vol favoriete foto’s, herinneringen, afbeeldingen en quotes laat je dit op een hele mooie manier zien. Bepaal daarom in stap 1 wat je graag wilt laten zien in je collage. Ga je een collage maken van één thema of verzamel je juist meerdere belangrijke momenten. Bepaal of je de collage alleen wilt vullen met foto’s of dat je er ook afbeeldingen, kunst of quotes aan toe wilt voegen? Breng dus eerst in kaart wat voor soort collage je wilt maken.

  • Stap 2large-07

Dan de tweede stap: waar komt de collage te hangen? Aan welke muur en in welke ruimte? Dit is belangrijk om te weten zodat je weet hoe groot de collage kan worden en of je wilt gaan werken met kleur of zwart-wit tinten. Zodra je weet hoe groot je collage moet worden en in welke kleurtinten je gaat werken kan je verder naar stap 3.

  • Stap 3 

Verzamel alle foto’s en/of afbeeldingen die je in je collage wilt hebben. Maak er een aparte map voor op je computer zodat je alle foto’s die je wilt gebruiken makkelijk op een plek kunt verzamelen. Kies zowel staande als liggende foto’s, dit zal je wanddecoratie meer uitstraling geven.

  • Stap 4large-07

Nu kun je echt aan de slag om je collage te gaan ontwerpen. Kijk hierbij ook weer even naar stap 2. Waar komt de wanddecoratie te hangen en wat moet de collage uitstralen? Aan de hand hiervan kan je kiezen voor je favoriete materiaal. Kies op YourSurprise welke wanddecoratie je graag wilt hebben. Zo kun je kiezen voor een collage op canvas, plexiglas, aluminium, hout of forex. Selecteer de gewenste wanddecoratie en kies het formaat. In stap 5 ga je aan de slag om de collage in te vullen.

  • Stap 5

Voor je al jouw foto’s een mooi plekje kan gaan geven moet je eerst nog het ontwerp voor jouw collage bepalen. Hoeveel foto’s wil je in jouw collage kwijt? Kies het gewenste ontwerp en begin met het uploaden van je favoriete foto’s. Dankzij onze handige editor is dit snel en makkelijk te realiseren. Voeg eventueel nog een tekst naar wens toe en jouw persoonlijke wanddecoratie kan besteld worden.

Na jouw bestelling zullen wij ervoor zorgen dat jouw foto’s in de allerbeste kwaliteit, haarscherp op de door jou gekozen wanddecoratie worden gedrukt. Zo maken wij van jouw collage een prachtig kunstwerk!