Een unieke, toffe broodtrommel is perfect voor het nieuwe schooljaar. Maar niet alleen voor naar school is een broodtrommel het ideale cadeau. Ook als verjaardagscadeau, kindercadeau of Vaderdagcadeau is het ideaal en bovendien heel origineel! YourSurprise zou YourSurprise niet zijn als we geen uitgebreid assortiment zouden hebben om uit te kiezen. Zo hebben we dus ook een ruim assortiment met de leukste broodtrommels. In dit blog lichten we de broodtrommels uit.

 • Unieke broodtrommel met eigen design
 • Broodtrommel met handige sluiting
 • Broodtrommel Vaderdag
 • Voor de fans
 • Unieke broodtrommel met eigen designbig-04

  Begin het schooljaar in stijl. Kom elke middag op de proppen met je eigen, zelf ontworpen broodtrommel. Bovendien duurt het helemaal niet lang om je eigen meesterwerk te maken. Kies jouw favoriete kleur broodtrommel en plaats er bijvoorbeeld een foto van jezelf op. Je kunt er elke foto op zetten die je maar wilt. Wil je er ook nog een toffe tekst bij? Geen probleem! Spreek wel nog even met je moeder af dat ze er veel lekkere dingen insteekt. Een chocoladereep, een paar snoepjes en super lekkere boterhammen. Dan weet je zeker dat je iedereen jaloers maakt.

 • Broodtrommel met handige sluiting

  large-04Voor de liefhebbers hebben wij ook een broodtrommels die je veilig kunt afsluiten met een handig systeem. De broodtrommel met los deksel is een andere optie. Beiden kan je bij ons personaliseren met eigen foto en/of tekst. Wees voorbereid op het plotse ‘verdwijnen’ van die lekkere chocoladereep waar je al de hele dag aan zit te denken. Wij houden je natuurlijk niet tegen als je die voor de zekerheid op voorhand al opeet.

 • Broodtrommel Vaderdaglarge-01

  Eindelijk Vaderdag! Dat moet gevierd worden. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een originele cadeau. Verras je vader met zijn eigen broodtrommel. Creëer een originele broodtrommel met eigen ontwerp. Maak de broodtrommel extra uniek door er een eigen foto op te zetten met onze handige tool. Je hebt vast wel enkele foto’s van jou en jouw papa. Dat kan dan wel eens moeilijk worden, om de beste te kiezen. Je wilt uiteraard dat de tofste foto erop komt. Kan je echt niet kiezen? Dan plaats je er gewoon twee op! Zet er nog een tekstje bij, en je cadeau is klaar. Nu ben je ook zeker dat je papa elke dag aan je denkt!

 • Voor de fans
  big-roze-02

  Ben je zelf niet zo creatief en is je eigen broodtrommel ontwerpen niet echt je ding?  Bovendien ook fan van K3, Pim & Pom, of misschien De Smurfen?  Ben je een romantische ziel en tevens fan van de “Liefde is…” – tekstjes? Allemaal geen probleem. Onze broodtrommels zorgen ongetwijfeld voor een lach, elke dag als je deze tevoorschijn haalt. Uiteraard zal je niet het enige meisje in je klas zijn dat verzot is op K3. Gelukkig kan je bij YourSurprise steeds je cadeau personaliseren. Zo voorkom je dat je broodtrommel kwijt raakt.

Een broodtrommel met eigen foto en/of tekst is een super unieke verassing voor verschillende gelegenheden. Het duurt niet lang om deze te creëren en is enorm gemakkelijk met onze handige tool. In een minuutje heb je je eigen broodtrommel gecreëerd. Dan hoef je verder niets meer te doen. YourSurprise zorgt voor een lach op het gezicht van de ontvanger. Met liefde gemaakt is niet voor niets onze hoofdgedachte…!