Herfstvakantie

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk weekje vrij van school of werk? Dan is er goed nieuws, want het is weer tijd voor de herfstvakantie! Even tot rust komen en niet hoeven denken aan huiswerk en deadlines die je moet halen. Om jou extra te verwennen laten wij je in dit blog de leukste herfstvakantie tips zien waarmee jij de herfstvakantie vast en zeker door gaat komen!

Herfstvakantie tips

Ben je toe aan wat ontspanning of wil je juist een leuke activiteit ondernemen? Heb jij nog goede ideeën nodig om de herfstvakantie echt goed door te komen? Dan komen deze herfstvakantie tips vast en zeker van pas! Wij hebben de leukste cadeaus voor jou op een rijtje gezet, waarmee jouw herfstvakantie gegarandeerd nog leuker wordt!

 

# BordspelGanzenbord

Wat is er nou gezelliger dan een bordspel spelen met de familie? Maak deze momentjes daarom nog gezelliger met een persoonlijk bordspel van YourSurprise. Ontwerp jouw eigen bordspel met de leukste foto’s en/of tekst. Ben je gek op een potje ganzenbord? Ontwerp dan jouw eigen ganzenbord bordspel! Of misschien hou je meer van een traditioneel potje dammen of schaken? Met een persoonlijk bordspel zorg je voor urenlang speelplezier met de familie!

 

 

# Mokmok

In de herfst begint het vaak alweer wat kouder te worden en het wordt alweer sneller donker buiten. Een heerlijke mok chocolademelk of thee voor de televisie kan dan natuurlijk niet meer missen. Maak het momentje voor jezelf nog fijner met jouw eigen gepersonaliseerde mok. Kies uit een van de verschillende designs in de online editor en voeg hieraan jouw eigen foto en/of tekst toe. Zo zal jouw mok chocolademelk of thee nog lekkerder smaken!

 

 

# Boek met naam

Ben je een echte boekenliefhebber? Dan kan een goed boek in de herfstvakantie natuurlijk niet ontbreken. En wat is er nou een leuker boek dan een boek met jouw eigen naam? Jij speelt de hoofdrol in een uniek boek met naam. Is jouw (klein)kind gek op lezen? Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise. Maar ook voor volwassenen is er een ruim assortiment volwassenen boeken beschikbaar. Zo vind je altijd een boek dat bij jou past!

 

 

# TekensetTekenset

Ben jij creatief? Dan kan jij in de herfstvakantie helemaal los gaan met deze unieke tekenset! De 32-delige tekenset is gevuld met diverse kleurpotloden, viltstiften, pennen en nog veel meer! Haal de Picasso in je naar boven en maak de mooiste creaties met deze mooie tekenset. Maak de tekenset extra uniek en persoonlijk door jouw naam en foto erop te laten drukken. De tekenset is natuurlijk ook heel leuk om na de vakantie mee naar school te nemen!

 

 

# GeurkaarsGeurkaars

Wil je de herfstsfeer echt in huis halen? Steek dan eens een heerlijke geurkaars aan! Deze geurkaarsen ruiken niet alleen heel lekker, ze zien er ook nog een superleuk uit! De geurkaars dit in een mooi geurglas, die je kunt opmaken met een uniek design en jouw eigen foto en/of tekst. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, zodat er voor iedereen een heerlijke geurkaars tussen zit. Zo zal jouw huis nog gezelliger zijn tijdens de herfstvakantie!

 

 

# BelevenisWijn maken

Wil jij op avontuur gaan in de herfstvakantie? Dan is een belevenis echt iets voor jou! Ga samen met je vrienden of familie op avontuur en maak de mooiste herinneringen. Houden jullie wel van een beetje spanning? Ga dan eens naar een escape room! Jullie worden opgesloten in de kelder en moeten binnen een uur zien vrij te komen. Willen jullie liever relaxen en genieten? Dan is een cursus wijn maken ook superleuk!

 

 

We hopen je met deze herfstvakantie tips genoeg inspiratie te hebben gegeven voor een leuke en gezellige herfstvakantie. Ben je benieuwd naar alle cadeaus? YourSurprise heeft een ruim assortiment cadeaus voor jou klaarstaan, die jij stuk voor stuk kunt personaliseren met een leuke foto en/of tekst. Fijne herfstvakantie!