De zomer ligt weer achter ons, de koude dagen zijn aangebroken en de feestdagen liggen in het verschiet. Kortom tijd om het binnen gezellig te maken, je te nestelen op de bank en te bedenken hoe de feestdagen eruit komen te zien. En hierbij zal je zelf misschien niet direct de link leggen met het onderwerp van dit blog: glas graveren, maar toch mogen gegraveerde glazen in deze donkere maanden niet ontbreken. In dit blog vertellen we je precies waarom en hoe jij zelf een uniek glas kan ontwerpen.

 

Theeglas graveren 

In de koude wintermaanden is er niets fijner dan je handen te warmen aan een lekkere kop thee en heerlijk op de bank te kruipen. Dit moment wordt voortaan nog fijner als je kan genieten van een lekker kopje thee uit je eigen persoonlijke theeglas. Met je eigen ontwerp maak je namelijk in een paar minuten een uniek theeglas. Niet alleen is het leuk om een theeglas te laten graveren voor jezelf, maar ook voor de ware theeleut is een gegraveerd theeglas het ideale cadeau. Met een mooi design en je eigen naam creëer je een prachtig cadeau. De theeglazen zijn ook verkrijgbaar in een set van 2, dus laat die high tea maar komen!

Theeglazen graveren

 

Whiskey glas graveren

Nu de koude winteravonden zijn aangebroken is het ook weer tijd om de open haard aan te steken. Het ideale moment om bij de open haard met een goed glas whiskey eens heerlijk te genieten van de lange winteravonden. En een mooie whiskey met heerlijke afdronk verdient het natuurlijk om geserveerd te worden in een uniek glas. Want whiskey drinken doe je niet zomaar. Het drinken van een glas whiskey is een genot, een ervaring en dit moment maak je compleet met je eigen whiskey glas. Ontwerp zelf jouw persoonlijke whiskey glas en ervaar het ultieme drinkgenot.

Whiskey glazen graveren

 

Wijnglazen graveren 

Wil jij het kerstdiner dit jaar extra bijzonder maken? Laat dan prachtige wijnglazen graveren met je eigen ontwerp. Want wat is er nou mooier dan een feestelijk gedekte tafel met chique wijnglazen voorzien van een uniek ontwerp? De wijnglazen zijn zeer stijlvol en hebben een luxe uitstraling. Je kunt de wijnglazen graveren met de namen van alle gasten en een leuk design om het ontwerp compleet te maken. Je kunt kiezen voor zowel witte als rode wijnglazen en voorzien van een persoonlijke gravure zijn de gegraveerde wijnglazen een ware aanwinst voor je tafel!

Wijnglazen graveren

 

Champagneglazen graveren

Champagne is iets wat echt bij Oud&Nieuw hoort, maar de champagneglazen zijn meestal wel wat saai om knallend het nieuwe jaar in te luiden. Breng daar nu verandering in door zelf je champagneglazen te ontwerpen, geheel naar eigen wens. Met gegraveerde champagneglazen wordt proosten op het nieuwe jaar nog leuker en zal zorgen voor een speciale terugblik op deze feestelijk gebeurtenis.

Champagneglazen graveren

 

Glas graveren als cadeau cadeau

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Denk dan eens aan gegraveerde glazen. Gegraveerde glazen hebben een originele, stijlvolle uitstraling en het is een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld een glas graveren als verjaardagscadeau, voor een housewarming, als jubileumcadeau of verras het kersverse echtpaar met een set prachtige champagneglazen als huwelijkscadeau.

Al onze glazen kun je laten graveren met je eigen ontwerp. En het ontwerpen van een persoonlijk glas is zo gebeurd. In een paar simpele stappen ontwerp je met behulp van onze handige editor snel en makkelijk je eigen glas. Voer jouw eigen ontwerp in de editor. Jouw ontwerp kan bestaan uit een naam, leuke tekst of mooie symbolen. Voeg eventueel een van onze unieke designs toe om jouw ontwerp helemaal af te maken. Wij zullen jouw ontwerp vervolgens in de beste kwaliteit op het glas graveren. Het graveren gebeurt bij YourSurprise met behulp van een laser. Door het glas te laseren hoeft het glas niet oven, hierdoor behouden de glazen hun hardheid, waardoor het ook veilig blijft om kokend water in het glas te gieten. Een bijkomend voordeel van het graveren door middel van de lasertechniek is dat jouw ontwerp 100% vaatwasbestendig is. Zo kun je extra lang van de mooie glazen genieten.

Zit jouw favoriete model glas hier niet tussen? Geen probleem, want we hebben nog veel meer glazen, bekijk snel ons aanbod en laat de mooiste glazen graveren!