In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober is het weer zover. Wintertijd! Het moment waar bijna iedereen naar uitkijkt. Een volledig uur langer in je bed kunnen blijven liggen. Een cadeautje van moeder natuur aan iedere liefhebber van slapen. Veel mensen gaan graag uit op een zaterdagavond. Voor hun betekent dit dan een uurtje langer plezier maken met vrienden of vriendinnen.

Wintertijd brengt een tal van mogelijkheden met zich mee. Ook bij YourSurprise! Er zijn verschillende geschenken die deze periode onvergetelijk maken. Omdat wij bij YourSurprise veel waarde hechten aan al onze klanten bieden we jou een tal van leuke geschenken voor deze periode. En om je een lange en saaie zoektocht te besparen hebben we dit blog voor jou geschreven.

 

 • Verwarm jezelf met een gepersonaliseerd geschenkMok met foto

  Winteruur staat voor de deur. Bladeren vallen van de bomen, het gaat veel vaker regenen of sneeuwen en het kwik daalt onder de nul. Dan is het nodig dat je jezelf verwarmt, bijvoorbeeld met een lekker warme kop koffie of thee. Maak die kop extra verwarmend, met een foto of gegraveerde theeglazen.
  Komt je kleine snuiter net uit een lekker warm bad? Wij zorgen ervoor dat je zoon of dochter niet afkoelt  met onze zachte kinderbadjas. Maak deze extra origineel door er je eigen naam op te laten borduren. Wij bij YourSurprise denken echt aan iedereen. Je hond mag dus niet in het rijtje ontbreken. Geef hem of haar een hondenshirt met eigen naam er op, en zorg ervoor dat zelfs je hond het niet koud heeft.

 • Dé periode van gezelligheid
  Geurkaars

  In de winterperiode wordt het koud buiten. Weer het ideale moment om met een brandende open haard en onder een warm dekentje te genieten van een toffe film. Krijg je er maar niet genoeg van? Maak het nog gezelliger met een brandende (geur)kaars. Dan wordt het pas knus. Bovendien kan je gelijk ook de tofste herinneringen bovenhalen. Bij YourSurprise kan je je eigen kaars met foto en/of tekst maken. Kan je er geen genoeg van krijgen? Maak ook je slaapkamer supergezellig met een dekbedovertrek met foto.

 • “Dag Sinterklaasje…!”
  Chocoladeletter

  Sinterklaas valt in de wintertijd. Een feestdag waar elk kind naar uitkijkt (tenminste als ze lief zijn geweest). ’s Avonds de schoen zetten met een zelfgemaakt verwenpakket voor Sinterklaas en zijn metgezellen. Een tekening voor Sinterklaas en een wortel voor Amerigo het paard. Voor vele kindjes ook een laatste sorry voor hun ondeugend gedrag. Je kan deze feestdag extra leuk maken met heerlijke chocoladeletters en een gepersonaliseerde Sinterklaas mijter. Ook de ouders mogen hier niet ontbreken. Zij krijgen ook een cadeau! Een wijnpakket met glazen is een ideaal cadeau voor Sinterklaas. Bovendien kan je deze glazen personaliseren. Met een gepersonaliseerd bierpakket kan je ook zeker niets verkeerds doen. Voor de bierliefhebbers is dit absoluut een prachtcadeau.

 • “Pas op voor onze kerstboom, Kerstman.”

  KerstbalOok kerst valt in de Wintertijd. Er is één ding dat elk huis met kerst gemeen heeft. Groot of klein, echt of vals, elke huis heeft een mooie kerstboom. Maak die kerstboom extra mooi! Bij YourSurprise kan je kerstballen personaliseren met een eigen foto en/of tekst. Zoals een hart, een  bal of ster. Al onze plastic kerstballen zijn onbreekbaar. Zorg ervoor dat dit jaar geen kerstballen sneuvelen. De kerstballen in ons assortiment die wel kapot kan vallen zijn de keramische – en de chocolade kerstbal. Maar dan zal je er helemaal geen probleem van maken als je die “per ongeluk” uit de boom loopt. Zorg ervoor dat de boom niet té dicht bij je verwarming staat. Anders zal die kerstbal vreemde vormen aannemen.

  Wil je echt helemaal in de kerstsfeer komen? Personaliseer dan nu bij YourSurprise je eigen originele kerstmuts. Maak de leukste foto’s en bewaar zo de leukste momenten! Wil je die toffe foto met ons delen? Sleep dan je foto in het reactievenster en stuur hem naar ons door! Maak bijvoorbeeld ook meteen een sneeuwbol met die foto voor volgend jaar.

 • Alweer een nieuw jaartje!Champagne

  Eind jaar zeggen we gedag tegen 2016. In de nacht van 31 december op 1 januari gaat overal ter wereld vuurwerk af en worden er liters bubbels gedronken. Bij YourSurprise kan je die bubbels extra uniek maken! Dit kan door het etiket zelf te ontwerpen van een flesje mousserende wijn naar keuze. Vier het nieuwe jaar in stijl, met een fles bubbels met eigen foto! Voor de kleinsten en de fans van non-alcoholische dranken hebben we een fles Kidibul, die je ook kan personaliseren! Wil je het extra uniek maken? Laat elke aanwezige drinken uit zijn eigen gegraveerd champagneglas! Gelijk ook een tof geschenkje. Ervaar de leukste overgang naar het nieuwe jaar ooit!

 • Het feest van de liefde

  LiefdesslotjeNa het einde van het jaar gaan we weer snel richting die ene romantische dag van het jaar: Valentijn! Het feest van de liefde. Op deze dag toon je nog eens extra je liefde aan iemand anders. Dit kan perfect met onze producten. Ben je op zoek naar een cadeau voor Valentijn, of gewoon een romantisch cadeau?  Keuze genoeg bij YourSurprise! Als romantische ziel kan je je geliefde zeker en vast verassen met een liefdesslot. Zo toon je je eeuwige liefde. Bovendien kan je een toffe foto op het slot plaatsen. Bij ons kan je ook je eigen ring creëren met een toffe gravure langs de binnenkant. Je maakt ongetwijfeld jouw geliefde blij met eender welk geschenk op onze site.

Kijk je al uit naar de wintertijd? Wij ook! Hopelijk kunnen we er samen met jou een onvergetelijke periode van maken!