Vind je dat iemand echt eens een leuk cadeau moet krijgen? Niet noodzakelijk voor een speciale gelegenheid, maar gewoon omdat die persoon dat echt verdient? De Verkade Chocoladeletter is hiervoor het perfecte cadeau.

Verkade chocolade

Wie kent Verkade niet? Verkade is een van de grootste fabrikanten van chocolade in Nederland. Verkade verkoopt de lekkerste chocolade producten. Waaronder ook de chocoladeletter. Een uniek cadeau, waarmee je zeker en vast iedereen verrast.

Verkade chocoladeletter

De leuke, originele Verkade chocoladeletter is verkrijgbaar in 3 smaken. Zo kan iedereen zijn lievelingschocoladeletter bestellen. Of je nu gaat voor hazelnoot, pure of melkchocolade, welke letter dan ook, ze hebben dezelfde grootte en dezelfde verrukkelijke smaak.

Verkade chocoladeletterHazelnootMelk

 

Voor elke speciale dag

Je vader of moeder verrassen op Vaderdag– of Moederdag? De verjaardag van je beste vriend(in) of voor bij de schoen? De chocoladeletter van Verkade is geschikt voor elke gelegenheid. Met dit doosje ‘puur genot’ maak je iedereen zonder twijfel gelukkig.

Wat een prestatie!

Zeg het met chocolade! Heeft je (klein)kind zijn zwembrevet behaald? Heeft je spruit een mooie 10 behaald op zijn of haar toets? Hoera! Dat moet je natuurlijk vieren. Een leuk cadeau hoef je alvast niet te zoeken. De Verkade chocoladeletter is een super origineel cadeau. Verras de gelukkige op een unieke manier en wees er maar zeker van dat hij of zijn blij zal zijn.

Hoe gebruik je de Verkade chocoladeletter?

Hoe verras je nu die persoon met zo’n uniek cadeau? Simpel, je kiest bijvoorbeeld voor de letter ‘D’ omdat je iemand een doorzetter vindt. Hoe behaal je anders zo’n hoog zwembrevet? Of de letter ‘S’ omdat je je dochter zo slim vindt. Een 10 haal je immers niet zo makkelijk.

Verkade chocoladeletter puur

Gewoon zomaar

Iemand verrassen moet niet altijd voor iets dat hij of zij bereikt heeft. Je kan ook iemand een cadeau geven, gewoon omdat hij of zij dat verdient. Is iemand lief? Geef hem of haar dan een L! Vind je iemand dapper? Geef hem dan een D! Of vind je iemand aantrekkelijk maar durf je het niet zo goed zeggen? Geef die persoon een chocolade A, van aantrekkelijk. Met zo’n uniek cadeau tover je iedereen zijn dag om tot een fantastische dag!

Verkade chocoladeletter melk

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas en chocoladeletters zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Meestal wordt de eerste letter van de voornaam als chocoladeletter gegeven. Dankzij Verkade kun je dit jaar een uniek Sinterklaas cadeau geven. Met de heerlijke chocoladeletters van Verkade in jouw schoen laat de Sint ook nog eens zien dat hij alles van je weet want misschien krijg jij wel de B omdat je zo braaf geweest bent dit jaar of omdat je zo je best gedaan hebt op school! Wie geef jij een Verkade chocoladeletter cadeau?