Intocht Sinterklaas

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!” Op 12 november komt de goedheiligman samen met zijn vele knechten en zijn geliefde paard ‘Amerigo’ weer aan in Nederland. Een fantastische dag voor elk kind. Waar? Dit jaar vindt de grote Sinterklaas intocht plaats in Maassluis. So be there!

Kun je dit jaar niet bij de tocht zijn? Geen probleem: de intocht is zoals altijd ook te volgen op de televisie. En naast deze grote intocht bezoekt Sinterklaas nog tal van andere lokale dorpjes.

Pietenmuts

Als je naar de intocht gaat dan ga je toch niet onvoorbereid? Je moet er natuurlijk voor zorgen dat Sinterklaas onder de indruk is! Wil je de Sint en zijn knechten laten zien dat je (klein)kind echt flink is om zeker te weten dat hij of zij niet op de stoute lijst staat? Verkleed hem of haar dan als een echte Piet of Sint. Bij YourSurprise kun je je eigen pietenmuts of mijter ontwerpen. Maak van jouw (klein)kind een echte Piet of Sint. Profiteer t/m 15 november 2016 nog van maar liefst 40% korting op de pietenmuts met naam door de kortingscode: Pietenmuts in te vullen in de winkelmand.

pietenmuts

Schoencadeautjes

Uiteraard, vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is wordt het tijd voor de voorbereidingen. Daar hoort natuurlijk ook het zetten van de schoen bij. Ieder kind zet zijn schoentje klaar met een leuke tekening voor de Sint, en het belangrijkste van al, de verlanglijst. Nog even snel een Sinterklaasliedje zingen en dan is het afwachten. Vanaf het moment dat de schoen klaarstaat rent elk kind ‘s ochtends uit bed om te zien of er al iets in hun schoen ligt. Een leuk schoencadeau is altijd moeilijk te vinden, maar een cadeau dat altijd leuk is als schoencadeau is de chocoladeletter. Bovendien maakt de eigen foto het extra speciaal! Een leuk schoencadeautje stelt natuurlijk niets voor zonder lekker strooigoed. Bij YourSurprise kun je een leuk snoepblik met strooigoed personaliseren met je eigen leuke foto.

 

 

 

 

 

 

Pakjesavond

En dan is het natuurlijk tijd voor die ene avond waar elk kind naar uitkijkt. Pakjesavond! Dan is het tijd voor de leukste en meest originele cadeaus. Ook wij hebben leuke Sinterklaas cadeaus. Je kan bijvoorbeeld je (klein) kind verrassen met een luxe en gepersonaliseerde kinderstoel. Een ander heel origineel cadeau is een gepersonaliseerde badjas. Waar je een kind ook zeker geen kwaad mee doet is een gepersonaliseerd kinderboek. Wat is er cooler dan een boek waarin jij zelf de hoofdrol speelt?

kinderstoeltje

 

 

Sinterklaascadeau

Ook voor de volwassenen is Sinterklaas een echt feest. Zij komen uiteraard ook aan bod op pakjesavond. Maar wat kun je nu kopen voor een volwassene op pakjesavond? Een leuk cadeau is het telefoonhoesje. Via onze handige online editor kun je in een mum van tijd je eigen hoesje personaliseren met een leuke foto en/of tekst. Een ander origineel cadeau is het wijnpakket met glazen. Een lekker wijntje met twee gegraveerde glazen die verzonden worden in een luxe wijnkist.

 

Kortom, met YourSurprise maak je de Sinterklaasperiode onvergetelijk. Waar wacht je nog op?