November is de maand van Sint en zijn Pieten. In de winkels ligt er tegenwoordig in oktober al strooigoed, zijn de lekkerste marsepein figuren en chocoladeletters in overheerlijke smaken te verkrijgen. De tijd van het heerlijk avondje, het schoenzetten en liedjes zingen is aangebroken. Op 12 november is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland met al zijn Pieten.

Als kind ben ik altijd bang geweest voor Sinterklaas en zijn Pieten want was ik wel lief genoeg geweest dit jaar? Kreeg ik wel cadeautjes en niet de roe. Met de optocht vond ik het altijd superleuk om al die vrolijke Pieten te zien. Ze waren helemaal niet eng, maar juist heel aardig en je kreeg strooigoed van ze in je hand of in je capuchon.

strooigoedSint en Piet, wie kent ze niet? Sinterklaas is een echte traditie waar Sint en Piet een belangrijk onderdeel van zijn. Wanneer de goedheiligman in het land is kun je naar het Sinterklaasjournaal kijken. Tijdens dit journaal blijf je op de hoogte van de avonturen van de Sint en zijn pieten. Zo loopt er vaak van alles fout met het bezorgen van de sinterklaascadeautjes.

Sinterklaas mijter

Ken jij een kleine spruit die dolgraag hulppietje wil zijn? Laat dan een mooie pietenmuts met naam bedrukken. Zo voelt jouw kindje zich heel belangrijk tijdens de optocht en zal hij trots aan iedereen vertellen dat hij hulppiet is. Maar ook voor alle hulpsinten hebben we het perfecte cadeau, namelijk de mijter! Ook kun je de mijter met naam laten bedrukken. Zo weet iedereen hoe deze hulpsint heet.

sinterklaas-mijter

Chocolade Sint en Piet

Heb je liever een Sint en Piet van chocolade? Ook dan zit je goed want je kunt iedereen verrassen met heerlijke en persoonlijke Sinterklaas chocolade. Deze Sinterklaas en Piet zijn gemaakt van echte Belgische Callebaut melkchocolade. Jouw foto en/of tekst worden geprint op een rondje van witte chocolade dat hij vasthoudt. Zo heb je pas een echt uniek cadeau als schoencadeautje of gewoon om je familie en vrienden mee te verrassen!

chocolade-sint

 

Dikkie Dik Sinterklaas

Een leuk cadeau voor ieder kind is een persoonlijk Sinterklaas boekje van de bekende rode kater: Dikkie Dik. In dit boekje maken Dikkie Dik en zijn vriendjes kennis met Sinterklaas. Ze beleven allerlei avonturen, zo vinden ze een wortel in een schoen, eten ze een chocoladeletter en verkleden ze zich als Sint en Piet. Laat een kindje de rol van Beer spelen in dit Dikkie Dik Sinterklaasboek en je weet zeker dat je een leuke verrassing hebt! Superleuk als schoencadeautje.

 

Zoek je nog meer cadeautjes voor Sinterklaas? Wij hebben Sint en Piet een handje geholpen en al onze Sinterklaas cadeautjes verzameld op onze Sinterklaas pagina. Neem snel een kijkje!