Eindelijk is het zover, reikhalzend keken we er naar uit: het moment dat Sinterklaas weer in het land is. Lekker smullen van chocoladeletters, pepernoten en marsepein, met als hoogtepunt natuurlijk pakjesavond op 5 december. Een gezellige avondje met familie, vrienden, sinterklaasliedjes, het stiekem kloppen op de deur en natuurlijk zakken vol Sinterklaas cadeautjes.
Sommige kinderen hebben hun verlanglijstje allang klaar liggen, maar voor de kinderen en volwassen die geen wensenlijstje hebben kan het voor Sinterklaas nog best wel eens lastig zijn om een geschikt Sinterklaas cadeau te vinden. Dat begrijpen wij van YourSurprise maar al te goed en daarom geven we je in dit blog alvast cadeau tips waarmee een leuk Sinterklaas cadeau zo is gevonden. Voor kinderen, mannen en vrouwen. Sinterklaas cadeau tips voor iedereen en in elke categorie. En mocht je er echt niet uitkomen, dan hebben we altijd nog de YourSurprise cadeaubon voor je klaarliggen!

9ff58012edde0a39e5de75555f4e9965

Cadeau tips voor kinderen

Van leuke schoencadeautjes tot aan wat grotere cadeaus voor op pakjesavond, YourSurprise heeft het allemaal. Kleine boekenwurmpjes kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen aan alle fantastische kinderboeken die YourSurprise in het assortiment heeft. En wat onze kinderboeken nog leuker maakt is dat je ze stuk voor stuk kan personaliseren met je eigen naam. Zo kun je van al onze bekende titels zoals; Woezel en Pip, Dikkie Dik of bijvoorbeeld nijntje een uniek Sinterklaas cadeautje maken. Of is jouw kindje een echte creatieveling? Verras hem of haar dan met een tekenset voorzien van eigen foto en naam waarmee je kind de mooiste tekeningen kan maken. Natuurlijk heeft YourSurprise ook Sinterklaas cadeautjes voor de allerkleinsten. Heerlijke zachte knuffels bijvoorbeeld met eigen naam of laat een prachtig kinderbestek graveren met persoonlijke gravure.

Dikkie Dik Sinterklaasboek Tekenset Knuffels

Cadeau tips voor hem

Ook voor de mannen heeft YourSurprise natuurlijk vele leuke Sinterklaas cadeaus, waarmee je hem volop kan verrassen. In de lijst van cadeau tips voor hem mag een bierpakket gevuld met de lekkerste biertjes natuurlijk niet ontbreken. Maak het bierpakket uniek door zelf de wikkel van het pakket te ontwerpen met je eigen foto en tekst en hij zal van dit cadeau zeker blij worden. Om het cadeau compleet te maken kun je er een speciaal bierglas bij cadeau geven met een persoonlijke tekst erin gegraveerd. Maak het cadeau af met een van de leuke designs en zijn pakjesavond kan niet meer stuk. Voor de mannen die kunnen genieten van heerlijke chocolade hebben we ook genoeg leuke Sinterklaas cadeaus. Neem dan eens kijken op onze chocolade cadeau pagina en schenk hem met pakjesavond bijvoorbeeld een lekkere chocolade Sint of Piet met eigen foto. Een cadeau waar hij zeker van zal smullen.

Bierpakket  Bierglaschocolade-sint

Cadeautips voor haar

Van mooie kaarsen tot aan heerlijke chocolade, ook onze cadeau tips voor haar liegen er niet om. Als hulpsinterklaas vind je ook voor haar bij YourSurprise zeker te weten een geschikt cadeau. Verras haar met een prachtig beautypakket vol met heerlijke verzorgingsproducten en ontwerp zelf de wikkel van het beautypakket met je leukste foto en tekst. Dit cadeau is een ware verwennerij voor lichaam en geest en zorgt voor een optimaal relaxmoment. Is de vrouw waarvoor je een cadeau zoekt een ware ijdeltuit, dan zul je haar zeker blij maken met een mooi, persoonlijk sieraad. Laat het sieraad naar eigen wens graveren met naam en tekst of ontwerp zelf unieke click sieraden met eigen foto. Zo geef je haar een speciaal cadeau met een blijvende herinnering. Waar mannen vaak gek zijn op bier, drinken vrouwen liever een glaasje wijn. Dan is een origineel wijn cadeau heel geschikt. Je kunt kiezen voor een heerlijke fles wijn met eigen etiket of persoonlijke wijnkist of verras haar met een van onze wijnpakketten gevuld met lekker wijntjes. Wil je echt een luxe cadeau geven voor Sinterklaas? Ga dan voor een wijnpakket met twee gegraveerde wijnglazen erbij. Kies je favoriete wijn en laat in de wijnglazen een persoonlijke tekst graveren. Van dit cadeau zal zij zeker onder de indruk zijn.

Beautybox  Click armband wijnpakket

 

Zit het cadeau dat je zocht hier niet tussen? Op onze Sinterklaas pagina geven we nog veel meer leuke Sinterklaas cadeau tips. Dus neem snel een kijkje en ontwerp met je eigen naam en foto een persoonlijk Sinterklaas cadeau.