Sinterklaas cadeautjes

5 december komt steeds dichterbij. Ben je al druk bezig met je surprise, een leuk gedicht of de zoektocht naar het perfecte Sinterklaas cadeau? Je doet er alles aan om pakjesavond zo leuk mogelijk te maken en een echte verrassing op het gezicht van de ontvanger te zien. Toch wil je niet ieder jaar in herhaling vallen en wil je echt originele Sinterklaas cadeautjes vinden. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, want wat is nu precies een origineel Sinterklaascadeau? En wanneer je Sinterklaas cadeautjes zoekt voor meerdere personen, wil je ook geen tientallen euro’s uitgeven aan het perfecte cadeau voor pakjesavond. In dit blog helpen wij jou in de zoektocht naar originele Sinterklaas cadeautjes. Daarbij komt nog eens dat al deze Sinterklaas cadeautjes onder de €20 zijn!

Schoencadeautjes

Voor pakjesavond mogen kinderen hun schoen zetten. Een spannend moment, want zal er de volgende ochtend een cadeautje in jouw schoen zitten? Als kind probeerde ik ‘s avonds altijd stiekem om het hoekje van de trap te kijken of er al iets in mijn schoen was gestopt. Je wilt jouw (klein)kind natuurlijk ook verrassen met leuke schoencadeautjes. Maak de Sinterklaas cadeautjes daarom extra bijzonder met jouw eigen ontwerp erop! Wij laten je enkele schoencadeautjes zien waarmee jij jouw (klein)kind echt zult verrassen in de ochtend!

 

Pakjesavond

Natuurlijk zijn deze Sinterklaas cadeautjes niet alleen heel leuk voor in de schoen, ook voor pakjesavond zijn dit superleuke Sinterklaas cadeautjes! Een uniek Sinterklaas cadeau met naam of foto zorgt ervoor dat jij pakjesavond onvergetelijk maakt. Het leuke van deze Sinterklaas cadeautjes is dat ze ook nog eens allemaal onder de €20 zijn. Zo heb je altijd unieke Sinterklaas cadeautjes voor pakjesavond zonder dat je hier veel geld aan kwijt bent!

 

# Knuffel met naamKnuffel

Een knuffel is een cadeau dat het altijd goed doet bij kinderen. Nu kun jij deze knuffel met naam extra bijzonder maken met een uniek design en de naam of foto van het kindje op het shirtje van de knuffel. Zo weet je zeker dat jouw (klein)kind deze knuffel overal mee naar toe wilt nemen!

 

 

# Kinderboek met naamDikkie Dik Sinterklaas boek

Is jouw kleintje gek op (voor)lezen? Dan is een kinderboek met naam het perfecte cadeau. Een kinderboek is niet alleen een heel leuk Sinterklaas cadeau, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Verras hem of haar bijvoorbeeld met het Dikkie Dik Sinterklaas boek met naam. Jouw (klein)kind maakt in dit boek samen met Dikkie Dik kennis met Sinterklaas en beleeft de leukste avonturen.

 

 

# Verkade chocoladeletterVerkade chocoladeletter

Wie houdt er nu niet van snoepen? Maak de chocoladeletter dit jaar extra bijzonder met een leuke foto erop. Of ga voor de Verkade chocoladeletter waarbij je bijvoorbeeld de letter ‘L’ geeft omdat jouw (klein)kind dit jaar zo lief is geweest. Met zo’n leuke Verkade chocoladeletter als Sinterklaas cadeautje wordt het vast en zeker smullen!

 

 

# Pietenmuts met naamPietenmuts

Droomt jouw (klein)kind er altijd al van om het hulpje van Sinterklaas te zijn? Maak zijn of haar droom dan werkelijkheid en zorg voor een echte verrassing met een pietenmuts met naam als Sinterklaas cadeau! Jij kunt de naam van het kindje op de pietenmuts laten drukken. Zo voelt hij of zij zich pas echt speciaal met Sinterklaas!

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle Sinterklaas cadeautjes? YourSurprise heeft een ruim assortiment Sinterklaas cadeautjes voor jou klaarstaan. Zo weet je zeker dat je altijd een origineel cadeau voor in de schoen of voor op pakjesavond hebt!