Sinterklaas chocolade

Sinterklaas is weer in het land en pakjesavond komt steeds dichterbij. Bij dit gezellig feest hoort natuurlijk ook wat lekkers. Lekker strooigoed zoals pepernoten en schuimpjes, maar natuurlijk ook overheerlijke Sinterklaas chocolade! Het sinterklaasfeest is niet compleet zonder een Sint of Piet gemaakt van chocolade of de traditionele chocoladeletter. In dit blog laten wij je de leukste Sinterklaas chocolade zien, waar je iemand zeker mee verwent. Maar natuurlijk kun je de Sinterklaas chocolade ook zelf lekker op smikkelen! Wat is jouw favoriete Sinterklaas chocolade?

Chocolade cadeaus

Wat zou Sinterklaas zijn zonder overheerlijke chocolade? Chocolade cadeaus zijn superleuk als schoencadeautje of om op te smikkelen op pakjesavond! Bij YourSurprise maak je jouw chocolade cadeaus extra bijzonder met een mooie foto of naam van de ontvanger. Geef bijvoorbeeld een lekkere chocolade Sinterklaas of verras iemand met een Tony’s Chocolonely chocoladereep. Een persoonlijk Sinterklaas chocolade cadeau is het perfecte cadeau voor een echte chocoholic!

Verkade chocoladeletter

Verkade chocoladeletterIk weet nog dat ik als kind niet kon wachten tot alle chocoladeletters weer in de winkel lagen. Ik kocht er voor iedereen één en natuurlijk ook eentje voor mezelf! Een chocoladeletter is superleuk, omdat je deze kunt geven met de eerste letter van iemands naam. Maar nu kun je jouw chocoladeletter extra bijzonder maken. Namelijk met de Verkade chocoladeletter!

Deze chocoladeletter geef je gebaseerd op een kenmerk van de ontvanger. Vind jij hem bijvoorbeeld heel stoer? Geef dan een heerlijke ‘S’. Op de verpakking van de Verkade chocoladeletter kun je ook nog de naam en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kwijt. Zo maak je deze chocoladeletter super bijzonder!

 

AdventskalenderAdventskalender

Na Sinterklaas is het weer tijd voor Kerst. Kun jij ook niet wachten tot deze gezellige tijd van het jaar? Jij kunt met deze Verkade adventskalender nu zelf vanaf 1 december aftellen naar Kerstmis. De adventskalender wordt gevuld met 25 overheerlijke Verkade melkchocolaatjes. En jij maakt de adventskalender extra leuk met een van de prachtige kerstdesigns en een leuke foto of tekst. Een superleuk Sinterklaas cadeau om als gezin van te snoepen, of om lekker voor jezelf te houden!

 

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat alle voorbereidingen voor dit gezellige feest ook weer beginnen. Heb jij al strooigoed, inpakpapier en knutselspullen voor je surprise in huis? Natuurlijk moeten we ook het belangrijkste niet vergeten: een uniek Sinterklaas cadeau! Voor sommige mensen kan het nog wel eens lastig zijn om een origineel Sinterklaas cadeautje te vinden. Met een persoonlijk Sinterklaas cadeau van YourSurprise zit je gelukkig altijd goed. Maak jouw Sinterklaas cadeautje extra bijzonder met een leuke foto, naam of lief berichtje voor de ontvanger. Zo maak jij het Sinterklaasfeest nog gezelliger!zak van Sinterklaas

Al deze Sinterklaas cadeaus moeten natuurlijk ook verzameld worden in de grote zak van Sinterklaas. Een persoonlijke zak van Sinterklaas is dan natuurlijk nog veel leuker. Maak jouw eigen zak van Sinterklaas met op de voorzijde een unieke Sint of Piet afbeelding en op de achterkant jouw (familie)naam of tekst! Jij maakt de zak van Sinterklaas precies zoals jij wilt. Zo wordt cadeautjes uitpakken nog leuker!