Wat is Black Friday?

Black Friday komt uit Amerika en valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Deze dag wordt beschouwd als het begin van de inkoop voor de feestdagen. De term Black Friday gaat terug naar 1965 en verwijst oorspronkelijk naar de enorme verkeersdrukte in de stad Philadelphia na Thanksgiving.

Ondanks dat Thanksgiving niet in Nederland wordt gevierd, is Black Friday een nieuwe trend in Nederland. Sinds 2015 zijn ook bedrijven in Nederland gestart met korting op deze dag. En ook in 2016 wordt Black Friday weer bij veel winkels gehouden.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november. Tijdens deze dag hebben veel winkels speciale aanbiedingen, die alleen die dag geldig zijn.

Black Friday en YourSurprise

Ook bij YourSurprise is het Black Friday! We geven, alleen op vrijdag 25 november, maar liefst 30% korting op al onze cadeaus. Dus of je nu een boek, mok of canvas bestelt, je krijgt de gehele dag 30% korting! Voorwaarde is wel dat je die dag de cadeaus personaliseert en afrekent. Kom je de volgende dag terug is de kortingsactie voorbij en betaal je weer de normale prijs.

Voorwaarden:

– Korting geldig op alle cadeaus
– Alleen geldig op 25 november tot 00.00 uur
– Alleen geldig op cadeaus die je 25 november personaliseert

Sla aan het personaliseren en verras iedereen tijdens de feestdagen met een persoonlijk cadeau!