December is de maand van de feestdagen en wordt ook wel de advent tijd genoemd. Dit is de aanloopperiode naar Kerst. Vaak wordt er met een adventskalender afgeteld naar de Kerstdagen. Een adventskalender bevat 24 vakjes of luikjes waarvan er elke dag eentje geopend mag worden. Achter elk vakje zit een chocolaatje of een kleine verrassing! Zo’n adventskalender is superleuk voor kinderen, maar ook volwassenen vinden het stiekem nog erg leuk. Want wie is er niet nieuwsgierig naar wat er vandaag achter het deurtje zit?

Adventskalenders zijn er in allerlei soorten. Tegenwoordig zijn er ook veel winkels die meedoen aan de advent periode met een adventskalender. In deze online adventkalender zit er achter elk vakje een cadeautje of een korting verstopt. Omdat wij bij YourSurprise deze tijd van het jaar ook enorm gezellig vinden hebben we dit jaar in december 24 dagen lang elke dag een leuke aanbieding of een toffe korting!

Vanaf 1 december wordt er elke dag een nieuw vakje van de kalender geopend waarachter een verrassing zit. De korting die achter het vakje zit is alleen die dag geldig. Je hebt daarvoor geen aparte kortingscode nodig maar profiteert meteen door het cadeau op te maken en te bestellen. De korting zit namelijk al in de prijs verwerkt.

Profiteer van onze advents aanbiedingen en verras iedereen dit jaar met een persoonlijk cadeau tijdens de Kerstdagen! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief of houd onze social media in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van onze advents aanbiedingen!