Nog een paar nachtjes slapen en dan is het: pakjesavond. Vol verwachting klopt ons hart. Gezellig samen rond de haard sinterklaasliedjes zingen, genieten van alle lekkernijen en wachten tot er op de deur wordt geklopt…… Het heerlijk avondje van Sinterklaas is dan eindelijk gekomen. Na weken van spanning of de Sint ook “ons huisje niet voorbij zal rijden” zitten de kinderen al klaar om de Sinterklaas cadeautjes te ontvangen. Alleen maar lukraak alle cadeautjes uitpakken op Sinterklaasavond is ook zo wat. Daarom hebben wij wat leuke Sinterklaas spelletjes en cadeau tips voor je op een rijtje gezet om pakjesavond nog leuker te maken.

Surprises

Voor wie het ziet zitten iets meer moeite te doen voor pakjesavond kan aan de slag met surprises. Een surprise is een zelfgemaakt cadeau dat aansluit op de persoon of het cadeau dat je voor die persoon hebt gekocht. Vaak worden er lootjes getrokken om te weten voor wie je een surprise moet maken. Laat je creativiteit daarna zijn gang gaan en maak een leuke surprise. Hieronder een paar voorbeelden van surprises aan de hand van onze populairste Sinterklaas cadeaus.

Surprise voor hem

Is diegene waarvoor je een surprise moet maken een echte bierdrinker? Dan is het erg leuk om voor deze bierfanaat een beertender te maken. Met deze surprise kan hij dan voortaan zijn eigen biertje tappen. Om de surprise voor hem compleet te maken kun je er dan als cadeau een persoonlijk bierpakket bij geven. Met een leuke foto van de ontvanger en een eigen tekst ontwerp je dan snel en eenvoudig het ideale cadeau voor bij de surprise.

Bier surprise   Bierpakket

 

Surprise voor haar

Vrouwen zijn vaak gek op parfum, verzorging en heerlijke badproducten. Hoe leuk is dan om voor haar een echte vrouwen surprise te maken. Ga aan de slag om voor haar een ware vrouwendroom te creëren met make-up, parfum en crémes. Als cadeau voor bij de surprise is het dan erg leuk om een uniek beauty pakket te ontwerpen met haar eigen foto en naam erop. Het beauty pakket is gevuld met allerlei heerlijk verzorgingsproducten van Treets Tradtion. Met deze surprise voor haar en het originele cadeau weet je zeker te verrassen.

Surprise  Beauty pakket

Spelletjes

Het is natuurlijk het leukste als het heerlijk avondje zo lang mogelijk duurt. Heerlijk samen genieten van al het lekkers, de gezelligheid en natuurlijk de Sinterklaas cadeaus. Om het uitpakken van de cadeaus nog leuker te maken kun je ervoor kiezen om de cadeaus uit te pakken door middel van een spel. Zo maak je van het uitpakken van de Sinterklaascadeautjes één groot feest.

Bingo

Speel bingo en wanneer iemand één rij vol heeft op de kaart mag hij of zij een cadeautje uitkiezen. Heeft iemand zijn of haar hele bingokaart vol? Dan mag diegene zelf een cadeautje uitkiezen en een cadeau geven aan iemand anders.

Liedje zingen

Cadeautje pakken? Laat diegene dan eerst even een Sinterklaasliedje zingen. Dit spel is heel erg leuk om samen met kleine kinderen te doen.

Wie zoet is krijgt lekkers

Een ander leuk spel is om geblinddoekt allerlei Sinterklaas lekkernijen te proeven. Raad je welk snoepgoed je hebt gegeten dan mag je een cadeautje uitpakken. Leuk spel voor de echte snoepkonten. Om dit spel extra leuk te maken kun je ervoor kiezen om unieke lekkernijen te personaliseren met eigen foto en tekst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere chocoladeletter met eigen foto of laat een snoepblik strooigoed bedrukken met eigen naam, foto en een gezellig Sinterklaas design. Op deze manier wordt het spelen van dit spel nog leuker!

chocoladeletterSnoepblik strooigoed

Sinterklaas cadeaus

Met al deze bovenstaande ideeën wordt pakjesavond ongetwijfeld een avond om nooit te vergeten. Maar voor de kinderen draait het natuurlijk stiekem toch een beetje om alle Sinterklaas cadeaus. Gelukkig hebben we er daar bij YourSurprise genoeg van. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons nieuwe houten speelgoed met eigen naam. Speciaal voor meisjes een mooie houten poppenwagen met naam en schattig design en voor jongens een stoere houten bakfiets. Ook deze kun je laten bedrukken met een gaaf design en de naam van de ontvanger. Is jouw kindje gek op een samen een boekje lezen. Keuze genoeg. Met ons ruime assortiment aan bekende titels van onder andere: Woezel & Pip, nijntje en Dikkie Dik zit er altijd wel een boekje tussen dat leuk is voor jouw kind. En wat al onze boekjes nog leuker maakt is dat je ze stuk voor stuk kan personaliseren met de naam van de ontvanger. Op deze manier speelt hij of zij zelf een hoofdrol in het verhaal, waardoor lezen nog leuker wordt.

 Houten poppenwagenHouten bakfiets Dikkie Dik Sinterklaasboek

 

We wensen iedereen veel spelplezier en een hele gezellige pakjesavond!