Kerstmis

Sinterklaas is weer het land uit dus is het weer tijd voor de andere gezellige periode van het jaar: Kerstmis! Iedereen is weer druk bezig met de voorbereidingen van deze feestdagen. De kerstboom krijgt weer een mooi plekje in huis, overal zijn versierde huizen te zien en er wordt nagedacht over het kerstdiner. Als kind kon ik niet wachten tot het weer december was. Kerstmis kon wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen. Ik genoot van de vrolijke kerstlichtjes om me heen, de open haard werd weer aangestoken en vooral het samenzijn met familie en vrienden voelde dan even extra bijzonder.

Kerstmis is de periode om door te brengen met jouw geliefden. Samen eten, cadeautjes uitpakken en gewoon even bij elkaar zijn. Met Kerstmis kun je jouw vrienden en familie daarom eens extra in de watten leggen. Laat hem of haar zien hoeveel je om die persoon geeft door middel van een mooi kerstcadeau. In dit blog laten wij jou de leukste kerstcadeaus zien voor onder de kerstboom!

Kerstcadeau

Om te laten blijken hoeveel je om iemand geeft wil je natuurlijk met een origineel kerstcadeau aankomen. Daarom laten wij jou enkele kerstcadeaus zien waarmee jij zeker voor een echte verrassing zorgt! Alle cadeaus kun jij helemaal zelf ontwerpen met een uniek design en jouw eigen foto en/of tekst. Zo maak je een kerstcadeau dat perfect past bij de ontvanger en zorgt voor een mooie herinnering!

# Verkade giftbox

Chocolade is onmiskenbaar verbonden met Kerst. Heerlijke chocolade kerstballen, kerstkransjes, kerstklokken, hulstblaadjes en andere kerstfiguren zijn volop verkrijgbaar in december. Chocolade is bij uitstek het beste kerstcadeau om iemand mee te verrassen. Wil je een extra bijzonder tintje aan je kerst chocolade geven? Verras iemand dan eens met een Verkade giftbox. In de giftbox zitten een heerlijke melk en pure chocoladereep van Verkade. Maar dat is nog lang niet alles want je kunt de vrolijke Verkade giftbox ook nog eens heel persoonlijk maken met een eigen foto en persoonlijk berichtje! Zo heb je in een handomdraai een heerlijke unieke verrassing om van te smullen voor onder de kerstboom.

 

# Knuffel met naam

Een knuffel als kerstcadeau? Ja! Een superzachte knuffel met naam is een leuk cadeau om iemand mee te verrassen. Vooral bij kinderen valt dit knuffelbare  kerstcadeau in de smaak. Je kunt met dit kerstcadeau niet alleen kinderen verrassen. Wat dacht je van je grote liefde, of je opa en oma gewoon omdat ze wel een dikke knuffel verdienen?  Bovendien verras je niet met zomaar een knuffel, maar met een knuffel met naam! Jij maakt de knuffel extra bijzonder met een uniek design op het T-shirtje en de naam van de ontvanger. Zo weet je zeker dat dit kerstcadeau in de smaak valt!

 

# Gegraveerde glazen

Met Kerstmis wordt er ook altijd gezellig met de familie gegeten en gedronken. Maak dit moment nog leuker met een set gegraveerde glazen erbij! Met een eigen naam in een vrolijk kerstdesign heb je de perfecte decoratie voor de kersttafel. Je kunt kiezen uit allerlei soorten glazen: wijnglazen, longdrinkglazen, champagneglazen, maar ook whiskey glazen of bierglazen. Zo laat je voor iedereen een passend glas graveren. Bovendien zijn de gegraveerde glazen gewoon vaatwasserbestendig waardoor je ze niet apart hoeft af te wassen tijdens de feestdagen. De glazen zijn niet alleen leuk als kerstcadeau, maar zijn een blijvende herinnering voor elk moment!

 

# Boek met naamBoek met naam

Ken jij iemand die gek is op (voor)lezen? Dan is een boek met naam het perfecte cadeau voor de feestdagen! Jij maakt de boekenliefhebber extra blij met een boek waarin hij of zij de hoofdrol speelt. Voeg de naam van de ontvanger toe in de editor en voeg soms zelfs nog een leuke foto toe. Een boek met naam is een superleuk kerstcadeau voor jouw (klein)kind, maar ook voor een volwassenen. Een leuk boek met naam is het vrolijke Dikkie Dik Kerst boekje. Dikkie Dik viert samen met Poes Kerst en halen veel kattenkwaad uit. Als dat maar goed gaat! Of verras iemand met het Happy Ollidays boek. In dit boek vier jij de feestdagen met het na-maak olifantje Olli. Bovendien ontvang je er nog gratis een set Ollidays wenskaarten bij.

 

# Houten kerststerHouten kerstster

Wens iemand een vrolijk Kerstmis met deze prachtige gegraveerde houten kerstster. Met deze houten kerstster kan het niet anders dan dat jullie helemaal in de kerstsfeer komen. Je kunt de kerstster geheel naar wens personaliseren met een uniek design en een eigen gekozen naam. Jouw ontwerp met veel zorg en liefde in de houten kerstster gegraveerd. De kerstster wordt geleverd inclusief handig touwtje, zodat de ontvanger meteen van jouw creatie kan genieten!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle cadeaus? YourSurprise heeft een ruim assortiment kerstcadeaus voor jou klaar staan waarmee je Kerstmis dit jaar nog gezelliger maakt!