Voor elke gelegenheid vind je wel een geschikt cadeau. Chocolade lust zowat iedereen en is ook leuk om te geven. Zeker als je een vrolijke giftbox vol heerlijke Verkade chocolade geeft. De giftboxen hebben kleurrijke designs voor verschillende gelegenheden. In dit blog worden de verschillende Verkade giftboxen wat meer uitgelicht.

Dubbeldik en Flinterdun

Met deze Verkade giftbox kun jij jouw moeder, vriendin, partner, opa of voor jij door dik en dun zou gaan, zeker verrassen. In deze Dubbeldik en Flinterdun Verkade giftbox zit een overheerlijke Dubbeldik reep in de smaak gekarameliseerde Pecan & Amandel en een Flinterdun reep Framboos & Amandel. Zo geef je iemand twee Verkade chocoladerepen voor een heel speciaal persoon. Met een persoonlijke foto en tekst op de giftbox maak je het nog eens extra speciaal ook!

Gefeliciteerd

Ben je uitgenodigd voor een feestje of ken je iemand die iets te vieren heeft? Geef dan een van beide Verkade giftboxen met een vrolijk feest design. Wanneer iemand jarig is kun je voor het ‘van harte gechocolateerd’ design kiezen, maar ook als iemand geslaagd is, een nieuwe baan heeft of communie heeft gedaan.

 

 

Wil je iemand feliciteren met bijvoorbeeld een jubileum of de komst van een kleintje dan is het ‘tijd voor een feestje’ design misschien wel leuker. Maar voor welke felicitatie je ook een cadeau zoekt met deze box zit je zeker goed want het is eigenlijk altijd tijd voor een feestje toch? In deze Verkade giftboxen zit een reep melk en een reep pure chocolade.

Bedankt

Een Verkade giftbox is ook uitermate geschikt als cadeau om iemand te bedanken. Een speciaal persoon verdient immers een speciaal cadeautje. Met een Bedankt giftbox gevuld met twee chocoladerepen van Verkade maak je iemand ook twee keer zo blij. Je krijgt namelijk zomaar twee overheerlijke chocoladeduo’s. Of je nu je nichtje wilt bedanken voor het oppassen, je buurvrouw voor het verzorgen van de plantjes tijdens de vakantie of gewoon je moeder omdat ze zo’n fantastisch mens is!

Zomaar

Je kunt natuurlijk zoveel redenen bedenken om iemand te bedanken, maar je kunt ook iemand zomaar heerlijke chocolade verrassing sturen. Want wat je ook voor reden bedenkt, er is altijd wel een goede reden voor chocolade. Voeg de naam van de ontvanger, een leuke foto en jouw persoonlijke boodschap, waarom de ontvanger deze Verkade giftbox verdient, toe. Zo heb je in een handomdraai een uniek cadeau, dat zeker in de smaak zal vallen!

Liefde

Ben jij helemaal ondersteboven van iemand? Laat dit dan weten met een persoonlijke Verkade giftbox met liefdes design. Met jouw persoonlijke foto en tekst maak je er een echt kunstwerkje van. Nu je zoveel aandacht aan een cadeautje hebt besteedt zal het zeker goed komen. Bovendien kun je de giftbox ook nog eens thuis laten bezorgen bij jouw grootste liefde. Dat is nog eens een verrassing als hij of zij thuiskomt! Maar ook voor je beste vriendin is dit een leuke verrassing.

 

Ken je iemand die wel wat liefde kan gebruiken omdat ze zoveel pech gehad heeft of gewoon omdat hij of zij de allerliefste persoon van de wereld is en je dit even wilt laten weten? Verstuur dan de ‘All you need is love’ giftbox van Verkade. Doordat je de Verkade giftbox eenvoudig zo persoonlijk kunt maken, is het een leuk en bijzonder cadeau voor iedereen. Want all you need is love.. and chocolate!

 

Je hoeft nu alleen nog te beslissen wie jij gaat verrassen met zo’n heerlijk chocolade cadeau. Bovendien zijn de Verkade liefdes giftboxen ook erg leuk als Valentijnscadeau!