Stickers

Bij YourSurprise zijn we continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment. We willen tenslotte iedereen verrassen met een uniek cadeau. Ook deze keer hebben we weer een ontzettend leuk cadeau aan ons assortiment mogen toevoegen: stickers! Een leuke sticker kan al snel van alles opvrolijken. Op school plakte ik vroeger mijn schriften onder de stickers en het was altijd een speciaal moment als je van de juf of meester een sticker kreeg voor jouw goede werk. Nu kun jij zelf jouw eigen muursticker of geboortesticker ontwerpen! Deze stickers zijn superleuk als verjaardagscadeau of kindercadeau. In dit blog laten we je de leukste stickers zien. Voor wie maak jij een persoonlijke sticker?

Sticker maken

Wil je iemand verrassen met een unieke sticker of misschien wil je jezelf een sticker cadeau doen? Een sticker maken is helemaal niet moeilijk. In de editor kun je kiezen uit verschillende designs voor jouw sticker en in een paar simpele stappen voeg jij hieraan jouw eigen tekst toe. Zo kun je bijvoorbeeld een sticker maken met de naam van jouw kindje of voeg een leuke quote toe aan het design. In een handomdraai maak jij deze sticker echt persoonlijk. Lees snel verder en ontdek welke stickers jij allemaal kunt ontwerpen!

 

MuurstickerMuursticker

Een muursticker laat jouw interieur er nog vrolijker uitzien. De muursticker zorgt er namelijk voor dat jij een echte blikvanger in huis hebt. Maak de muursticker voor in de woonkamer of maak de kinderkamer van jouw kleintje nog gezelliger met een eigen muursticker met naam. De muurstickers zijn er in verschillende formaten en worden geleverd met een duidelijke plakinstructie. Zo weet je zeker dat de muursticker er fantastisch uit komt te zien! Kies uit een van de verschillende designs en voeg hieraan jouw eigen tekst toe. Zo ontwerp je versiering voor jouw interieur die echt uniek is!

 

 

GeboortestickerGeboortesticker

Wil je aan de hele wereld laten weten dat er een kleintje is geboren? Dan is de geboortesticker het perfecte cadeau voor jou! Met deze geboortesticker kun je jouw eigen kindje verwelkomen, maar ook de kersverse ouders verrassen met een uniek kraamcadeau. Bevestig de geboortesticker volgens de instructies op het raam, zodat iedereen die langskomt kan zien waar het kindje is geboren. In de editor kun jij de naam van het (klein)kind en eventueel de geboortedatum toevoegen. Van elke geboorte kun jij een extra groot feest maken met jouw persoonlijke geboortesticker!

 

 

Wij hopen dat je deze stickers net zo leuk vindt als wij zelf. We hopen je dan ook wat meer geïnspireerd te hebben in de verschillende mogelijkheden met de stickers. We zijn benieuwd welk design jij het leukste vindt. Ben je benieuwd naar onze andere nieuwe cadeaus, neem dan een kijkje op de website!