Kussen met foto

Het is weer bijna tijd voor Valentijn. De dag in het jaar waarop we aan onze geliefden laten weten hoeveel hij of zij voor ons betekent. Wil jij je geliefde op een originele manier verrassen met een uniek valentijnscadeau? In dit blog laten we je de leukste kussens zien waarmee jij zeker indruk zult maken!

Een kussen met foto is een superleuk cadeau waar jullie samen nog lang van kunnen genieten. Maak het kussen extra bijzonder met leuke, lieve of grappige foto’s van jullie samen. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een leuke herinnering voor later! Wie wil jij deze Valentijn kussen?

LiefdeskussenLiefdeskussen

Wil je hem of haar verrassen met een kussen, waar de liefde van afspat? Dan is het liefdeskussen precies waar je naar op zoek bent! Dit unieke cadeau maak je in een handomdraai nog mooier met jullie mooiste foto of lieve tekst in een van de speciaal ontworpen liefdesdesigns. De liefdeskussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zo zit er altijd een perfect liefdeskussen bij voor jouw geliefde. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp met liefde op het kussen wordt gedrukt. Een liefdeskussen is het perfecte cadeau om samen op weg te dromen na een geslaagde Valentijnsdag!

Hart kussenHart kussen

Maak jullie dromen werkelijkheid met dit superleuke kussen in de vorm van een hart! Met een hart kussen maak jij gelijk aan jouw vriend(in) duidelijk hoeveel je van hem of haar houdt. Personaliseer dit unieke kussen met een leuke foto of tekst in een van de speciale liefdesdesigns. Dit kussen wordt direct met vulling geleverd, zodat jullie meteen van jouw cadeau kunnen genieten. Jullie zullen nog lekkerder slapen met dit persoonlijke hart kussen met foto!

Character kussen

Is jouw geliefde gek op de vriendjes van de Smurfen, Doodles of Ollimania? Laat dan een character kussen bedrukken met zijn of haar naam en een van de unieke character designs! De character kussens zien er van zichzelf al supertof uit, maar jij maakt ze in de handige editor extra bijzonder.

Smurfen kussenSmurfen kussen

Ken je iemand die dol is op de blauwe vriendjes van de Smurfen? Dan is dit vrolijke Smurfen kussen echt iets voor jou. Jij geeft een smurftastisch cadeau door dit Smurfen kussen te ontwerpen met een van de speciaal ontworpen Smurfen designs en de naam van jouw vriend(in). Het Smurfen kussen wordt geleverd met een zachte vulling, zodat hij of zij meteen van jouw creatie kan genieten!

 

Doodles kussenDoodles kussen

Of misschien krijgt jouw liefde altijd een glimlach op zijn of haar gezicht van de grappige Doodles vriendjes? Fleur zijn of haar bank dan op met een uniek Doodles kussen! De Doodles illustraties zijn speciaal voor YourSurprise ontwikkeld. Kies uit een van de speciale designs met onder andere Mister Frog, Miss Giraf, Miss en Mister Bear en nog vele andere vriendjes. Samen met jouw eigen foto en tekst erop geef je dus een echt bijzonder kussen met foto cadeau.

 

Ollimania kussenOllimania kussen

Kan jouw schatje geen genoeg krijgen van de lieve Ollimania vriendjes? Voortaan kunnen jullie samen wegdromen op een persoonlijk kussen met een romantisch design van Olli, Tutje of een van de andere Ollimania vriendjes. Voeg de naam van jouw geliefde toe aan het design en jouw cadeau is klaar voor gebruik. Samen kunnen jullie comfortabel genieten van jouw mooie Ollimania kussen!

KussensloopKussensloop

Jullie zullen voortaan heerlijk slapen op een kussensloop met jouw eigen foto en tekst! Of je nu een kussensloop wil met een foto van jullie laatste vakantie, van jullie familie of een lieve tekst die perfect bij jullie past, alles is mogelijk met deze kussensloop. De kussen met foto is superzacht en heeft een standaard witte onderkant. Jij creëert in een handomdraai het mooiste bedtextiel voor in jouw slaapkamer!

DekbedovertrekDekbedovertrek

Wil je jouw valentijnscadeau helemaal afmaken? Combineer jouw mooiste kussens dan met een persoonlijk dekbedovertrek! Zo’n prachtig dekbedovertrek is een echte eye-catcher voor in de slaapkamer. Jij bepaald zelf hoe het dekbed eruit komt te zien en zorgt op deze manier voor een heerlijke nachtrust. Doordat het dekbedovertrek gemaakt is van 100% katoen is deze ook nog eens superzacht! Kruip samen onder dit unieke dekbedovertrek en geniet samen nog even na van een geslaagde Valentijn!