Onze nieuwe e-mailmarketeer Deborah stelt zich voor!

Onze nieuwe e-mailmarketeer Deborah stelt zich voor!

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe e-commerce medewerker bij YourSurprise. In dit blog stelt Deborah zich in het kort voor:

Mijn naam is Deborah Menheere, ik ben 30 jaar oud en woon in Vlissingen. Begin 2017 ben ik gestart als e-mailmarketeer bij YourSurprise. Binnen het bedrijf een nieuwe functie, die ik helemaal mezelf mag maken. Zelf heb ik al enige jaren ervaring als e-mailmarketeer. In eerste instantie bij Roompot Vakanties, waar ik 3,5 jaar lang verantwoordelijk was voor alle e-mails. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een Marketing Bureau in Rotterdam. Hier adviseerde ik als consultant meerdere klanten – o.a. Duifhuizen, Colorful Rebel en NOOSA Amsterdam – op het gebied van e-mailmarketing.

Het leuke van e-mail- en online marketing vind ik dat alles meetbaar is. Zo kun je hypotheses opstellen, testen op klanten en evalueren aan de hand van data. Binnen YourSurprise hoop ik een verschil te kunnen maken met automatische e-mailcampagnes en personalisatie.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak met eten bezig. Voor mij persoonlijk staat eten gelijk aan gezelligheid! Uitgebreid kokkerellen, nieuwe receptjes uitproberen, met vriendinnen afspreken onder het genot van hapje en een drankje of uit eten gaan om mezelf in de watten te laten leggen. Als gevolg van deze hobby ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, want fit zijn en lekker in mijn vel zitten vind ik erg belangrijk.

Verder ga ik graag naar plekken waar ik nog nooit geweest ben, wie eigenlijk niet? Hang ik af en toe heerlijk op de bank met Netflix, drink ik liters groene thee per week, is de zomer mijn favoriete seizoen en ben ik niet echt een ochtendmens.

Wat vind je van deze blogpost?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

4 Reacties

 1. ik wil graag 4 wishkyglazen laten graven met naam en geboortedatum voor de twee jongens.

  Beantwoord
  • Colinda

   Beste Willy,

   Wat ontzettend leuk dat je bij YourSurprise wiskeyglazen wilt laten graveren met naam en geboortedatum.
   Via onze handige en gebruiksvriendelijke editor kun je de glazen zelf opmaken met een leuk ontwerp en hieraan de naam en geboortedatum aan toevoegen. Wij zorgen er dan voor dat de glazen in de beste kwaliteit worden gegraveerd. Mochten er nog overige vragen zijn dan kun je ons altijd mailen op: klantenservice@yoursurprise.com of bellen naar 0111 – 71 24 65.

   Met vriendelijke groet,
   YourSurprise

   Beantwoord
 2. hoi heb via giftforyou een code ingevoerd werkt niet, geeft aan is al gebruikt,heb met jullie contact gehad om hier de pincode en de andere code doortegeven.mijn unieke dode is:6064364710341305393 pincode:496273. Zou een nieuwe code krijgen

  Beantwoord
  • Colinda

   Beste Lindy,

   Hartelijk dank voor je mailtje. Ik heb je met je email adres je gegevens bekeken en ik zag dat het probleem al is opgelost en je met een nieuwe code je cadeau hebt kunnen bestellen.
   Bedankt voor de bestelling en veel plezier van het cadeau.

   Met vriendelijke groet,
   YourSurprise

   Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op