Sinds een paar weken hebben we een nieuwe e-commerce medewerker bij YourSurprise. In dit blog stelt Deborah zich in het kort voor:

Mijn naam is Deborah Menheere, ik ben 30 jaar oud en woon in Vlissingen. Begin 2017 ben ik gestart als e-mailmarketeer bij YourSurprise. Binnen het bedrijf een nieuwe functie, die ik helemaal mezelf mag maken. Zelf heb ik al enige jaren ervaring als e-mailmarketeer. In eerste instantie bij Roompot Vakanties, waar ik 3,5 jaar lang verantwoordelijk was voor alle e-mails. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een Marketing Bureau in Rotterdam. Hier adviseerde ik als consultant meerdere klanten – o.a. Duifhuizen, Colorful Rebel en NOOSA Amsterdam – op het gebied van e-mailmarketing.

Het leuke van e-mail- en online marketing vind ik dat alles meetbaar is. Zo kun je hypotheses opstellen, testen op klanten en evalueren aan de hand van data. Binnen YourSurprise hoop ik een verschil te kunnen maken met automatische e-mailcampagnes en personalisatie.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak met eten bezig. Voor mij persoonlijk staat eten gelijk aan gezelligheid! Uitgebreid kokkerellen, nieuwe receptjes uitproberen, met vriendinnen afspreken onder het genot van hapje en een drankje of uit eten gaan om mezelf in de watten te laten leggen. Als gevolg van deze hobby ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, want fit zijn en lekker in mijn vel zitten vind ik erg belangrijk.

Verder ga ik graag naar plekken waar ik nog nooit geweest ben, wie eigenlijk niet? Hang ik af en toe heerlijk op de bank met Netflix, drink ik liters groene thee per week, is de zomer mijn favoriete seizoen en ben ik niet echt een ochtendmens.