PERSBERICHT


WEBSHOP YOURSURPRISE LANCEERT VANDAAG IN HUIS, MORGEN BESTELD

Yoursurprise tilt het gepersonaliseerde cadeau naar een hoger level

YourSurprise is de eerste europese webshop met de belofte ‘vandaag in huis is morgen besteld’. Op basis van de slimme algoritmes van YourSurprise wordt een cadeau gemaakt dat geheel bij de interesses van de klant past. De klant ontvangt het cadeau thuis en heeft 1 dag de tijd om te bepalen of hij het cadeautje inderdaad leuk vindt. Wanneer het gepersonaliseerde cadeau in de smaak valt kan het eenvoudig online betaald worden. Wanneer het cadeau ondanks de slimme algoritmes niet naar wens is, kan het gratis worden teruggestuurd.

YourSurprise ervaart dat steeds meer mensen last-minute een cadeautje bestellen en de keuze voor een cadeau vaak uit handen geven aan ons. Dagelijks vragen klanten aan de klantenservice hulp bij het uitzoeken van een gepersonaliseerd cadeau aan de hand van een aantal kenmerken van de ontvanger. Dit bracht de webshop op het idee om deze speciale Vandaag in huis service op te zetten voor haar klanten. YourSurprise ontwerpt en verstuurt het cadeau, de klant hoeft alleen nog maar aan te geven of het cadeau in de smaak valt.

Gerbrand Verton, Directeur van YourSurprise: “Wij zijn op 22 februari gestart met een testpanel bestaande uit 75 trouwe klanten en we hebben een kleine groep producten geselecteerd die wij via deze service kunnen aanbieden. De eerste testresultaten zijn veelbelovend. Tot nu toe hebben wij 4 cadeaus retour ontvangen, dat betekent een retourpercentage van 5,3%. Veel webshops kunnen alleen maar dromen van zo’n laag retourpercentage.”

De Vandaag in huis service wordt alleen toegankelijk voor bestaande klanten die toestemming hebben gegeven voor deze service. Op dit moment zit de service nog in de bèta fase en men wil nog een aantal testrondes doorlopen om er zeker van te zijn dat de service naar tevredenheid werkt. Wie lid wil worden van het testpanel kan zich aanmelden op  www.yoursurprise.nl/vandaag-in-huis.

OVER YOURSURPRISE
Wat begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. En we zijn hard op weg de wereld te veroveren! Op dit moment is YourSurprise actief in zestien landen en voorzien we jou, particulier of zakelijk, van de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo.

NOOT VOOR DE PERS (NIET VOOR PUBLICATIE)
Contact: Gerbrand Verton, Directeur en mede-oprichter YourSurprise.com, gerbrand.verton@yoursurprise.com, +31 (0)111 – 71 24 65