Op zoek naar een last minute valentijnscadeau? Of gewoon makkelijk en snel een romantische verrassing bestellen? YourSurprise is jouw Cupido in nood. De webshop voor gepersonaliseerde cadeaus lanceert voor Valentijn de YourSurprise Giftbot. Deze slimme Facebook messenger robot helpt je om razendsnel een valentijnscadeau te bestellen. Vertel de Giftbot de naam van je grote liefde of geheime crush en hij ontwerpt jouw persoonlijke Milka Valentijn Giftbox.

Bekijk de video

Nico Veenendaal, Business Development Director bij YourSurprise:
“De lancering van de YourSurprise Giftbot is het resultaat van een intensieve samenwerking met Mondelez International, moederbedrijf van Milka. De gepersonaliseerde Milka boxen zijn al jaren een groot succes bij onze klanten. Dus wij zijn ongelofelijk trots dat wij samen met Milka deze innovatieve lancering gerealiseerd hebben. En dit is nog maar het begin.”

In de toekomst maakt YourSurprise de Giftbot graag beschikbaar voor meer A-merken, om gepersonaliseerde cadeaus op een eigentijdse en snelle manier bij het publiek te promoten.”

Bestellen via de YourSurprise Giftbot kan nog tot en met 13 februari. YourSurprise bezorgt je Milka Giftbox direct bij je Valentijn. Ga het gesprek met hem aan via: yoursurpri.se/Giftbot.

Over YourSurprise

Wat begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid.  

A-merk producten personaliseren is een trend. Naast de Milka Valentijnsbox zijn ook de Tobleronereep met 2 namen, Calvé Pindakaas liefdeseditie en het gepersonaliseerde Axe cadeaupakket een grote valentijnshit bij YourSurprise.

noot voor de pers(niet voor publicatie)

Meer informatie:

Mariska Brinkman, Country Lead Benelux

mariska.brinkman@yoursurprise.com

0111 – 71 24 65