Op zoek naar een Vaderdag cadeau?

Nog even en het is weer Vaderdag. Weet jij al wat je jouw vader of de paps van je eigen mini(‘s) wilt geven? Wij geven jou hieronder wat tips. Want wat is nu een écht leuk Vaderdag cadeau?

Ontbijt op bed

Met een heerlijk ontbijt op bed scoor je zeker weten punten. Maak samen met de kleine een lekker ontbijtje klaar. Bak wat croissants af, kook een eitje en zet er een bakje met aardbeien bij. Zo wordt hij zeker wakker met een grote glimlach op zijn gezicht! Wil je hem verrassen met een lunch of avondeten? Bekijk hier dan verschillende Vaderdag recepten.

Maak een knutselwerkje

Eigenlijk maakt het niet uit hoe oud je bent. Een zelfgemaakt cadeau doet het altijd goed. Een vaderhart gaat altijd sneller kloppen van een cadeau dat met liefde is gemaakt. Voor de kleintjes is het bijvoorbeeld leuk om een eigen fotolijst te maken. Zoek een lijst op in een winkel dichtbij jou in de buurt, versier deze met schelpjes, macaroni of vrolijke papierpropjes. Ben je wat ouder en zit het knutselen niet helemaal meer in je? Zoek dan wat leuke foto’s op en print ze uit als polaroid foto’s. Deze hang je op aan een waslijn met kleine knijpers, waardoor je toch iets leuks geknutseld hebt!

Ga samen puzzelen

Als kind doe je niets liever dan tijd spenderen met je vader. Daarom is het een leuk idee om hem een puzzel cadeau te doen namens de kleine. Kies voor een Vaderdag puzzel met 500 stukjes. Dan zijn papa en de kleine de hele middag zoet. Tip: geef hem een puzzel met een foto van jullie gezin. Dan is dit nog een extra verrassing wanneer deze klaar is. Lijst de puzzel na die tijd in voor een unieke herinnering aan deze Vaderdag.

Vaderdag cadeau met foto of tekst

Ben je op zoek naar een ander origineel cadeautje? Geef hem het Ollimania boek – voor de beste vader. Het boek staat vol met grappige en lieve uitspraken. Jij voegt alleen de naam van de kleine en die van papa toe en je bent klaar om hem te verrassen! Drinkt hij altijd koffie in de ochtend? Maak dit moment dan extra speciaal door hem een mok met een foto van jullie gezin cadeau te geven. Wil je jouw vader, bonuspapa of papa van je kids eens extra in de watten leggen? Bekijk dan eens ons leren Vaderdag schort met naam. Hiermee gaat hij goed voorbereid de zomer in met alle bbq feestjes die er nog gaan komen.

Eerste Vaderdag cadeau

Een eerste Vaderdag is een heel speciaal moment. Op zo’n dag als Vaderdag is het dan ook een idee om de kersverse vader extra in het zonnetje te zetten. Hoe leuk is het dan om hem te verrassen met een eerste Vaderdag rompertje! Door de toffe designs op dit rompertje tover je zeker een glimlach op zijn gezicht. Een ander leuk idee is om een Vaderdag broodtrommel te geven. Wanneer papa naar kantoor is voor werk, bezorg je hem met deze broodtrommel een super fijn lunchmomentje. Zet hier een lieve foto van de kleine op en het is een gegarandeerd succes!

Aftellen tot Vaderdag:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)