12 Juni is het zover de dag waarop de examenuitslag bekend wordt gemaakt. Een heel spannende dag waarbij er wordt gewacht op dat ene verlossende telefoontje. Na dit goede nieuws wil jij jouw kind, vriend of kennis feliciteren voor al het harde werken. Maar wat geef je iemand die geslaagd is voor zijn school examen? Wij geven je in dit artikel een paar tips voor originele geslaagd cadeaus.

Zelfgemaakte cadeaus

Een zelfgemaakt cadeautje is altijd goed. Een super leuk zelfgemaakt cadeau is een snoeppot waar je als deksel een afstudeerhoed op kan knutselen. Het is eenvoudig te maken en het enige wat je nodig hebt is een pot, snoep, een afstudeer hoedje én wat creativiteit! Tip: koop een doorzichtige pot en schrijf op de pot nog een leuke wens of inspirerende tekst.

Versier de kamer van de geslaagde

Degene die geslaagd is verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Verras hem of haar met een kamer die één en al feest uitstraalt. Om te beginnen kun je vlaggetjes en ballonnen ophangen. Geslaagd vlaggetjes zijn dan wel de leukste om te gebruiken. Wil je een nog groter verrassingseffect voor de geslaagde? Neem hem of haar dan mee op reis om te vieren dat de diploma behaald is! Examenreizen worden steeds hipper en is tegenwoordig helemaal in. Lees hier alles over hoe examenreizen een echte punt op je bucketlist is.

Spandoek

Als er iemand geslaagd is gaat de vlag natuurlijk uit, zodat heel de wereld kan zien hoe trots iedereen is dat er een geslaagde in huis is. Naast de vlag is een zelfontworpen spandoek het perfecte cadeautje voor in de tuin als iemand zijn diploma behaald heeft. Ontwerp de spandoek zelf met een leuke foto en tekst.

Chocolade cadeaus

Na een jaar hard werken is lekker genieten erg belangrijk en hoe kan dit beter dan met chocola? Ontwerp een speciale Milka giftbox voor iemand die geslaagd is. Deze giftbox staat helemaal in het teken van het behalen van je diploma. Op de giftbox kan de naam worden gezet, dit maakt het cadeau extra speciaal. Naast de Milka giftbox is een chocolade kaart ook een bijzondere felicitatie.Plaats een foto of tekst op de kaart en je bent klaar om de geslaagde te verrassen.

Namens YourSurprise willen wij alle geslaagden van harte feliciteren en wensen wij alle herkansers enorm veel succes!