Yes! Eindelijk is het zover, de zomervakantie is aangebroken. Heerlijk een aantal weken vrij die je kunt benutten om lekker uit te rusten en tijd door te brengen met de mensen om je heen. Maar wat zijn leuke dingen om met kinderen te doen tijdens de vakantie?

Aftelkalender:

Gaan jullie lekker op vakantie en wil je maximaal genieten van de voorpret? Maak dan samen een eigen aftelkalender. Voor elke dag dat jullie nog moeten wachten tot de vakantie ontwerp je een hokje met het aantal dagen tot de vakantie erin. Zo worden jullie elke dag herinnerd aan de vakantie die eraan zit te komen!

Puzzelen:

Of je nou thuis blijft of op vakantie gaat, puzzelen is altijd leuk om te doen. Je kunt het puzzelen nog leuker maken door een eigen fotopuzzel te ontwerpen. Ontwerp de puzzel met een leuke foto of tekst zodat jullie jezelf in elkaar puzzelen. De puzzels variëren van 23 tot wel 1000 stukjes! Tip: Geef een fotopuzzel cadeau bij thuiskomst van de vakantie met een leuke vakantiefoto erop.

Bezoekje aan het strand:

Tijdens de zomervakantie is het heerlijk om even lekker naar het strand te gaan, maar hoe zorg je ervoor dat je kind zich niet gaat vervelen? In deze handige blog vind je leuke tips voor als je met kinderen naar het strand gaat. Een van deze tips is: neem een bal mee om lekker met over te gooien of schieten. Om te zorgen dat jouw kind zijn eigen bal overal terug kunt vinden, kun je een bal ontwerpen met zijn of haar eigen naam erop!

 

Bak iets lekkers:

Op een regenachtige dag blijf je het liefste heel de dag binnen. Een leuke activiteit om dan te doen, is samen iets lekkers bakken. Zet een gezellig muziekje op en bakken maar! Als jullie baksel uit de oven en afgekoeld is kun je het lekker opgaan smikkelen bij een leuke film. Tip: De gepersonaliseerde DR. Oetker bak box heeft alle ingrediënten voor een super leuke bakmiddag! s.