7 Juli breekt één van de lekkerste dagen van het jaar aan, namelijk Internationale chocolade dag! De dag waarop het toegestaan is heel de dag ongegeneerd zoveel chocolade te eten als je wilt. Het is dé perfecte dag om een echte snoepkont een chocolade cadeau te geven. In dit artikel vind je tips voor een leuk chocolade cadeau.

 

Chocolade taart

Het klinkt misschien cliché, maar een chocolade taart is het perfecte chocolade cadeau. Bak een chocoladetaart en verras de grootste chocolade liefhebber met een zelfgemaakte taart. Deze kan je dan vervolgens uiteraard samen op eten, win-win situatie dus!

Chocolade bedrukken

Wil jij een echt verrassings effect creëren? Ontwerp dan jouw eigen chocolade bonbons met een leuke foto erop! Op elk chocolade blokje komt de uitgekozen foto te staan en de chocolaatjes zijn ook nog is volledig eetbaar. Chocolade met een foto bedrukken is de ideale manier om wereld chocolade dag te vieren.

Toblerone 

Toblerone is een lekkere en gewilde chocolade om te eten. Dit is eigenlijk al reden genoeg om een lekkere reep te kopen op 7 juli. Maar hoe leuk is het om iemand te verrassen met een toblerone reep waar zijn of haar naam op staat! Jij ontwerpt de wikkel namelijk zelf met een foto en/of tekst. Dankzij deze persoonlijke touch is de Toblerone reep het ultieme cadeau om te geven. De reep is te bestellen in verschillende maten, zelfs een XXL versie van maarliefst wel 4.5 Kilo!

Chocolade met foto of tekst

De chocolade pralines en toblerone zijn al twee leuke voorbeelden van chocolade met een foto of tekst, maar er zijn natuurlijk nog meer gepersonaliseerde chocolade cadeaus!

Een leuk chocolade cadeau is de bakbox van bakken.nl. In de bak box zitten alle ingrediënten om van het bakken een feestje te maken. De Bakbox kun je zelf personaliseren met een eigen boodschap op de receptenkaart. Verder is het chocolade hart met een mooie foto erop een echte favoriet! Alle chocolade cadeaus met foto en tekst vind je hier.

Wij wensen iedereen een chocolade dag vol lekkers toe!