Cadeau voor haar tips

Is je vriendin, zus of moeder binnenkort jarig en wil je haar verrassen met een origineel cadeau? Stop met zoeken! Wij helpen jou om het origineelste cadeau voor haar te vinden.

Dagje uit

Heb je haar alles al eens gegeven en ben je op zoek naar een ander cadeau? Denk dan aan een dagje uit met z’n tweetjes. Hier kun je alle kanten mee op. Zo kun je samen met haar naar een concert gaan van haar favoriete bandje. Ben je eerder op zoek naar een wat voordeliger dagje uit? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Koop wat lekkere hapjes en een wijntje en ga picknicken in het park.

Cadeau voor haar knutselen

Wanneer je gek bent op knutselen, kun je natuurlijk ook zelf een cadeautje maken. Versier een lege snoeppot en vul deze met zelfgemaakte tegoedbonnen. Denk bij deze tegoedbonnen aan een tapas avondje op de bank, een rondje cocktails of een avondje karaoke en dansen. Is ze gek op snoepen en koffie? Geef haar dan een gepersonaliseerde mok cadeau waar je zelf een cakeje in klaarmaakt. Super origineel en lekker!

 

Kleine cadeautjes voor haar

Is het knutselen niet voor jou weggelegd? Dan maak je haar zeker blij met een cadeau dat je zelf hebt ontworpen. Ontwerp een houten kaart met een foto van jullie samen. Want een kaart is de manier om haar te laten weten dat je aan haar denkt. Is jouw moeder, vriendin of zus een enorme theeleut? Verras haar dan met gegraveerde theeglazen met naam.

 

Chocolade cadeau

Welke vrouw houdt niet van chocolade?! Maak dit chocolade cadeau extra speciaal door er een foto op te laten bedrukken. Wij hebben een groot assortiment dus zit er zeker wat voor haar tussen. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen bonbons. Deze zijn in verschillende vormen te verkrijgen, maar de hartvormige bonbons zijn natuurlijk het leukste cadeau voor haar! Staat ze graag in de keuken en houdt enorm van brownie? Geef haar dan een brownie bakmix met persoonlijk etiket cadeau. Zodat ze hier zelf nog mee aan de slag kan.