Heb jij de leukste, beste en liefste vrienden die er zijn? Dan moet je 30 Juli zeker in je agenda noteren! Dan is het namelijk de Internationale Dag van de Vriendschap en dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat geef je nu voor cadeau aan je beste vriend of vriendin? In dit artikel geven we je tips om je beste vriend of vriendin te verrassen met een origineel cadeau!

Organiseer een etentje

Nodig je beste maatje uit op 30 Juli en verras haar met een uitgebreid diner! Kook de favoriete maaltijd van jouw best friend en de avond is zeker geslaagd. 
Tip: Schrijf een brief waarin jij vertelt waarom jullie vriendschap voor jou zo belangrijk is en lees deze voor tijdens het dessert.

 Bucketlist Boek beste vrienden

Als beste vrienden wil je natuurlijk nog onwijs veel met elkaar meemaken. Verras daarom jouw beste vriend met een gepersonaliseerd bucketlist boek. Dit boek is extra speciaal, omdat het gepersonaliseerd kan worden met eigen foto’s en teksten. Het bucketlist boek is dus écht kenmerkend voor jullie vriendschap. Een toepasselijker cadeau op deze dag  bestaat bijna niet!

Foto laten afdrukken

Kies jullie leukste foto samen uit en laat hem afdrukken op een canvas, zodat hij een mooi plekje aan de muur kan krijgen! Naast een canvas kun je ook een andere variant kiezen en gaan voor een foto op houten planken of een poster collage met al jullie gekke en leuke foto’s erop!
Tip: Een foto op een houten kaart laten afdrukken is een waardevol klein cadeautje om te geven en een leuke decoratie in huis.

Ontspannen met een spa dag

Om jullie vriendschap te vieren is niets leuker dan wat tijd samen doorbrengen. Ga daarom samen een dagje naar de spa om helemaal tot rust te komen en bij te praten. Een passend cadeau voor bij de spa dag is een handdoek laten bedrukken met een leuke foto of tekst die kenmerkend is voor jullie vriendschap.