De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken, namelijk: vakantie! Nu is de vraag wat zijn leuke, gekke en originele dingen om mee te nemen? Ga je met vliegvakantie of moet jij je kinderen vermaken in de auto op reis naar de vakantiebestemming? Wij geven je een supersnel overzicht van leuke en handige dingen zijn om mee te nemen op vakantie!

Tips voor in het vliegtuig

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een vliegvakantie. Een item wat dan zeker niet in je handbagage mag ontbreken is een kussentje voor in het vliegtuig. Zeker voor de langere vluchten is het een echte aanrader voor zoveel mogelijk comfort. Daarnaast is het ook belangrijk dat je comfortabele kleding aantrekt. Zo kan jouw vakantie helemaal relaxed beginnen! Ben je je kruiswoordpuzzel vergeten mee te nemen? Geen zorgen! Als je samen reist, kun je ook wat leuks doen in het vliegtuig. Speel bijvoorbeeld ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Hier ben je vast weer even zoet mee.

Gepersonaliseerde koffer 

Sta jij ook altijd met de verkeerde koffer aan de bagageband? Voorkom onnodig lang wachten tot jij jouw bagage hebt gevonden met jouw eigen koffer met foto! Laat op de koffer een foto van jouw gezin, je kat of een mooie quote bedrukken en je herkent jouw koffer uit duizenden. Tip: Een bagagelabel personaliseren is ook een handige manier om te checken of jij de juiste koffer hebt. Naast dat het een handige functie heeft, is het natuurlijk ook een gave gadget.

Activiteiten in de auto 

Ga jij op autovakantie met kinderen? Verzin dan in de auto leuke spelletjes om met elkaar te spelen! Een aanrader is de woordenslang. Je kiest een categorie, bijvoorbeeld tekenfiguren, en begint met het noemen van een stripfiguur die met een A begint. Zo ga je heel het alfabet af tot iemand niks kan bedenken bij zijn letter! Ook is cadeautjes geven in de auto een echte tijddoder. Geef je kind bijvoorbeeld een gepersonaliseerde knuffel, zodat ze de rest van de reis kunnen knuffelen met de nieuwe lievelings knuffel!

Gepersonaliseerde handdoek

Wil je dat jouw handdoek is een echte eyecatcher is op het strand of bij het zwembad?? Dan is het gepersonaliseerde strandlaken perfect voor jou! Laat de handdoek bedrukken met een gekke of mooie foto of een leuke tekst. Een gepersonaliseerde handdoek is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om te geven aan een echte strandliefhebber.