Ben of ga jij binnenkort lekker op vakantie? Dan is het altijd leuk om een kaartje naar het thuisfront te sturen. Wissel de traditionele ansichtkaart in en maak het dit jaar extra speciaal door een online fotokaart met een leuk vakantiekiekje erop te sturen.

Fotokaarten maken

Een fotokaart maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Personaliseer de kaart online en upload gemakkelijk je mooiste vakantiefoto voor op de kaart. Bedenk een leuke tekst die aan de binnenkant van de kaart wordt bedrukt en je fotokaart is helemaal af! Verstuur de kaart naar het thuisfront waar hij de volgende dag al bij op de mat valt. Zo kan iedereen thuis meegenieten met een foto kiekje van jullie vakantie.

Vakantie fotoboek

Bij thuiskomst is het altijd leuk om terug te blikken op een mooie vakantie en hoe kan dit beter dan met een fotoboek? Ontwerp een fotoboek voor de thuisblijvers om al jullie mooie momenten te laten zien. Niet alleen een vakantie fotoboek geven is leuk, maar ook voor jezelf een fotoboek maken is een aanrader! Zo kun je op elk moment van de dag je herinneringen ophalen door te bladeren door het fotoboek.