Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Met deze tips hoef je niet verder rond te zoeken. Het is altijd even afwachten of het cadeau in de smaak valt. Verras de jarige daarom met een cadeau met foto en tekst. Hiermee zorg jij voor een onvergetelijke verjaardag!

Verjaardagscadeau man

Niets is zo moeilijk als het vinden van een verjaardagscadeau voor een man. Het lijkt soms wel alsof je alles al een keer gegeven hebt. Tip van ons; denk niet te moeilijk. Mannen zijn praktische wezens, dus ga voor een praktisch cadeau. Onze gegraveerde leren pasjeshouder is een perfect cadeau voor de man die door de bomen het bos niet meer ziet met al zijn pasjes.  Smeert jouw vriend, vader of collega zijn boterham altijd vol met pindakaas? Geef hem dan voor zijn verjaardag gewoon een Calvé pindakaas pot met naam. Hier zal hij dan extra van smullen. Meer ideeën voor een verjaardagscadeau voor een man vind je hier.

Verjaardagscadeau vrouw

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor een vrouw? Daar kun je alle kanten mee op. Voor wie graag in de keuken staat is een houten serveerplank met naam een geweldig cadeau. Er zit vast een design tussen dat bij haar past. Een all time favourite, waar je zeker mee scoort is één van onze mokken. We hebben allerlei mokken waar je zelf een foto en tekst op kunt zetten. Een perfect verjaardagscadeau waar je iedere vrouw blij mee maakt!

Cadeau voor grote serie fans

Heb je binnenkort een verjaardag van iemand die enorme fan is van Friends, Game of Thrones of een andere serie? Al onze cadeaus zijn te personaliseren met een foto. Deze hoeft niet uit je eigen galerij te komen, maar kan ook gewoon een foto zijn die je ergens download. Zoek een leuke foto op van de serie en laat deze op één van de cadeaus bedrukken. Jouw zoektocht naar leuke verjaardagscadeaus is bij deze beëindigd.

Dieren foto’s

Een ander idee voor verjaardag cadeaus is om iets te doen met een foto van zijn of haar huisdier. Plaatst jouw collega, vriendin of buurman vrijwel dagelijks een foto van zijn of haar huisdier? Laat deze foto’s dan bedrukken op één van onze cadeaus. Zo heeft de jarige zijn favoriete viervoeter altijd dichtbij zich.