Jouw beste vriendin is binnenkort uitgerekend of is net bevallen van een kleine. De zoektocht naar het perfecte kraamcadeau is begonnen. Een kraamcadeau met naam is een mooie manier om de nieuwbakken ouders te verrassen. Mis onze tips niet!

Originele kraamcadeaus met naam

Hoe leuk is het om foto’s te hebben van de kleine? Geef daarom een newborn fotoshoot cadeau. Zo verras je de kersverse ouders met een mooie herinnering. Een ander origineel kraamcadeau, dat het altijd goed doet bij kraambezoek, is een babyboekje met naam. Een boekje voorlezen wordt natuurlijk nog leuker wanneer de naam van de baby door heel het boek wordt verwerkt! Kortom: een kraamcadeau met naam doet het altijd goed. 

Duurzaam kraamcadeau

Duurzame kraamcadeaus staan ongetwijfeld op het verlanglijstje van een nieuwbakken mama. Zo is een draagdoek een super cadeau om te geven. De kleine is daardoor dichtbij de mama en zo heeft mama haar handen af en toe even vrij. Een ander praktisch cadeau is een luiertaart. Niet alleen heel handig maar ook nog eens leuk om zelf in elkaar te zetten. Tip: informeer wel (stiekem) welke luiers zij graag gebruiken. Ten slotte is een puckababy 4 seasons slaapzak een echte aanrader. De naam zegt het al, deze slaapzak is geschikt voor 4 seizoenen. Kies zelf een mooi model, zet de naam van de kleine er op en je bent klaar voor het kraambezoek!

Kraamcadeau voor mama

Naast cadeaus voor de baby is het een extra verrassing als je een kleinigheidje geeft voor de nieuwe mama. Denk hierbij aan een bon van een schoonheidsspecialiste in de buurt. Een andere aanrader is een oppasbon, zodat papa en mama samen op pad kunnen. Hiermee hebben zij een momentje samen en kun jij lekker kroelen met de baby. Of gun de mama een verwenmomentje met een gepersonaliseerd dove geschenkset. De giftbox is gevuld met twee flessen shower mousse. Deze ruiken naar rozen olie en kokosolie. Zo’n heerlijke douche heeft ze in tijden niet meer gehad!