Is je broer, vriend, zwager of vader bijna jarig? Of wil jij hem zomaar verrassen? Wij helpen je met het vinden van een leuk en origineel cadeau voor hem!

Kleinigheidje voor hem

Een klein gebaar kan voor een ander heel veel betekenen. Iets waar elke man gelukkig van wordt is lekker eten, want liefde gaat immers door de maag. Verras hem daarom met een eigen gemaakte taart met al zijn lievelings ingrediënten erin! 

Cadeau om samen te doen

Een cadeau waarbij je samen iets gaat doen is altijd een schot in de roos. Is hij een echte waaghals? Geef dan een dagje pretpark cadeau en geniet samen van een dag vol met avontuur. Een ander origineel cadeau is het gepersonaliseerde bucketlist boek. Ontwerp zelf het bucketlisboek met een leuke foto van jullie samen en laat je verrassen door alle activiteiten die jullie moeten uitvoeren. 

Cadeau voor een bourgondiër

Ben je opzoek naar een cadeau voor een bourgondiër? Dan is het leren schort met naam een echte aanrader. Het leren schort is een cadeau voor hem waar hij mee kan schitteren achter de BBQ. Laat op het schort de naam van de grill master graveren, kies er een passend design bij en geven maar!

Origineel bier cadeau 

Een biercadeau is een cadeau voor hem waar bierliefhebbers altijd vrolijk van worden. Om het cadeau extra persoonlijk te maken kun je een bierpakket laten bedrukken met een foto of tekst! Om het helemaal af te maken is een bierglas graveren met de naam van de ontvanger het perfecte plan. Bier drinken van je gepersonaliseerde bierpakket uit je eigen glas, wie wil dat nou niet?!