Ben jij al voorbereid op het nieuwe schooljaar? Of misschien begin jij wel op een nieuwe school. Dan wil je natuurlijk wel de leukste spullen meenemen. Wij geven jou een paar tips om goed voorbereid back to school te gaan!

Tip 1: Plannen

Plannen, plannen en nog eens plannen is de gouden tip om je schooljaar door te komen. Met plannen kun je al starten voordat het schooljaar begonnen is. Zoek bijvoorbeeld uit wanneer de toetsweken en schoolvakanties vallen. Ook kun jij de avond voor de eerste schooldag alvast je kleding klaarleggen en je lunch klaarmaken. Zo ben jij helemaal voorbereid op de eerste schooldag.

 

Tip 2: Gepersonaliseerde lunchbox en waterfles

Schitter iedere pauze met een gepersonaliseerde lunchbox met foto of tekst. Ontwerp de lunchbox met een vakantiefoto om elke dag terug te kijken naar die te gekke vakantie. Of zet er een leuke foto van jou en je best friend op. Naast een broodtrommel kun je ook je eigen waterfles ontwerpen. Laat jouw naam op de waterfles bedrukken, zodat jij altijd weet welk fles de jouwe is.

Tip 3. Koop niet te veel

Aan het begin van een schooljaar wil je natuurlijk zo voorbereid mogelijk zijn. Toch is het belangrijk om te kijken wat je écht nodig hebt tijdens het schooljaar. Zo voorkom je dat je  aan het einde van het schooljaar nog met overbodige spullen zit. Koop bijvoorbeeld niet te veel schriften, want deze kun je nog het hele jaar door kopen indien ze op zijn. 

Tip 4: Ontwerp een eigen schoolagenda met foto’s en tekst

Een agenda is een echte must have om aan het begin van het schooljaar aan te schaffen. Wil jij dit jaar een keer een andere agenda dan de rest? Ontwerp dan je eigen agenda met foto’s en tekst. Kies een leuke foto voor op de cover, zodat jij met plezier je agenda tevoorschijn tovert. De binnenkant heeft niet alleen ruimte voor jouw huiswerk en afspraken, maar je kunt er ook nog eens je cijfers rooster en notities in kwijt.