Vind jij het heerlijk om op een vrije avond helemaal op te gaan in een boek? Of ken jij een echte boekenwurm? Dan moet jij 6 september zeker in je agenda zetten, dit is namelijk de nationale ‘lees een boek dag’! Wij geven je een paar originele leestips, die je wellicht nog niet eerder gezien hebt.

Boekenlegger

Weet jij ook nooit waar je gebleven bent in je boek? Of vind je het zonde om ezel oortjes in de bladzijden te vouwen? Dan is een boekenlegger de ideale oplossing. Nu kun je er natuurlijk gewoon een wit papiertje tussen stoppen, maar er zijn op internet veel websites te vinden met speciale printjes om uit te printen als boekenwijzer! Zo maak jij het lezen nog leuker.

Bucketlist Boek 

Ben jij een boekenliefhebber, maar een keer op zoek naar wat anders? Dan zijn de bucketlist boeken een echte aanrader. Het bucketlist boek is er voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld het bucketlist boek voor vrienden, oma’s of koppels. Het boek staat vol met activiteiten die jij/ jullie moeten uitvoeren. Extra leuk; de bucketlist boeken zijn te personaliseren met een eigen foto en tekst, dit maakt het ook erg leuk om cadeau te doen.

Gepersonaliseerde kinderboeken 

Een kind een boek cadeau doen is altijd leuk, zeker op de nationale lees een boek dag. Maak dit moment nog specialer door een gepersonaliseerd kinderboek te geven! Laat het kindje de hoofdrol in zijn eigen boek spelen. Is het een echte nijntje fan? Of gaat het kindje op avontuur met woezel en pip? Het kan allemaal door heel eenvoudig de naam in te voeren, deze wordt vervolgens verwerkt in de tekst. Voeg nog een leuke foto toe en het boekje is helemaal af!s.

Veel leesplezier!