Heb jij binnenkort een verjaardag van je geliefde, een jubileum of wil jij gewoon zomaar wat geven? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een romantisch cadeau, maar wat is nou een origineel cadeau? Wij helpen je een handje op weg met wat leuke tips die jouw partner compleet zal verrassen.

Ontbijt op bed

Liefde gaat door de maag… Het klinkt misschien cliché, maar een ontbijt op bed is altijd een goed idee. Pak een keer goed uit door een uitgebreid ontbijt te berijden met alles erop en eraan. Tip: geef er een kaartje bij, waarop beschreven staat waarom jouw partner dit ontbijt verdiend. Zo kan de dag niet meer stuk!

Romantisch cadeau voor hem

Zoek jij een romantisch cadeau voor een echte snoepkont? Dan is de gepersonaliseerde toblerone reep en echte aanrader. De reep is de personaliseren met de naam van jouw geliefde, maar je kan ook kiezen voor de liefde reep waarbij allebei jullie namen op gezet kan worden. Wil jij echt uitpakken? Ontwerp dan de toblerone XXL, een toblerone reep van 4.5 kilo. 

Romantisch cadeau voor haar

Is jouw geliefde een echte avonturier? Geef haar dan het bucketlist boek voor koppels, waarin 250 leuke, grappige, gekke en romantische opdrachten instaan om uit te voeren. Je kunt het bucketlist boek personaliseren door onder andere een foto en jullie namen op de kaft te laten bedrukken. Zo wordt het naast een leuk cadeau ook een romantisch cadeau voor haar.

Houten kaart

Een kaart is de ultieme manier om iemand te laten weten dat je aan je hem of haar denkt. Maar met een houten kaart wordt dit wel extra speciaal. Je kunt de kaart namelijk ontwerpen met een mooie foto of tekst. De houten kaart is niet alleen leuk om te geven, maar ook mooi om te bewaren. Door het houten standaard is de kaart geschikt om neer te zetten op een mooie plek.