Op 9 september 2019 is het nationale teddybeer dag! Ken jij een echte knuffel fan? Verras diegene dan op 9 september met een gepersonaliseerde teddybeer. In dit blog word je ondergedompeld in de knuffels, dus lees snel verder.

Mega knuffelbeer

De mega knuffelbeer met bedrukt shirt is de ultieme verrassing. De beer is niet alleen bijna 1 meter lang, maar hij draagt ook een gepersonaliseerd t-shirtje. Op dit t-shirtje kun je een leuke foto of tekst laten bedrukken. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en moet jij je vriendin een paar weken achterlaten? Zorg dat ze jou niet hoeft te missen en eindeloos kan knuffelen met de teddybeer, waarbij het t-shirt bedrukt is met een leuke foto van jullie.

Liefdes Knuffel

Met de liefdes knuffel kun je iedereen verrassen waar je van houdt. Op de voetjes van deze schattige knuffel kunnen twee verschillende namen worden geborduurd. Naast namen kun je ook kiezen voor een datum, super leuk voor een jubileum of verjaardag. Aan wie laat jij je liefde blijken met een liefdes knuffel?

Knuffel Sleutelhanger 

Een lief knuffelbeertje is een echte must have voor aan je sleutelhanger. De sleutelhanger is te ontwerpen met een leuk design en tekst. Ontwerp bijvoorbeeld voor jou en je BFF een sleutelhanger met elkaars naam erop. Zo zijn jullie toch dicht bij elkaar, maakt niet uit waar je naartoe gaat.

Giga beer

De laatste, maar zeker niet de minste beer in onze collectie, is de giga knuffelbeer. Deze knuffel is maar liefst 1 meter en 35 cm! En ook deze beer is extra speciaal, want hij draagt namelijk een T-shirt dat jij helemaal zelf ontwerpt. Zo kun je jouw (geheime) liefde verrassen met een lieve boodschap, je nichtje feliciteren met een leuke foto op het shirt of iemand een hart onder de riem steken. Met deze vrolijke reuze teddybeer geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een lange-afstand-knuffel.