Originele kindercadeaus

Een verjaardag, een kinderfeestje of een zwemdiploma die behaald is? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een leuk cadeautje, maar wat is nou een leuk kindercadeau om te geven? In dit artikel geven we je een paar tips voor de leukste en origineelste kindercadeaus.

Tip 1. Een dagje weg

Een verrassend kindercadeau is een uitje. Ga een dagje naar de dierentuin of een pretpark. Zeker voor de iets oudere kinderen is het een echte aanrader. Naast een leuk cadeau is het ook nog eens een onwijs gezellig uitje. Ook heerlijk om een dagje samen door te brengen.

Tip 2. Kinderboek met eigen naam

Boeken zijn altijd leuke cadeautjes om te geven én om te krijgen. Maak het kinderboek nu nog specialer door het kind de hoofdrol te laten spelen in zijn eigen boek! De naam van het kindje komt terug in het hele boek. En als kers op de taart kun je er ook voor kiezen om een foto op de kaft te zetten. Is het kindje een echte nijntje fan? Of is de kleine helemaal gek op Dikkie Dik? Laat hem of haar dan op avontuur gaan met zijn favoriete tekenfiguur. 

Tip 3. Houten speelgoed

Met houten speelgoed geef je niet alleen een kinder cadeau dat er supermooi uitziet, maar het kindje zal er ook vele speeluren mee beleven. Je maakt het houten speelgoed extra bijzonder door de naam van het kind erop te laten bedrukken. Dit kindercadeau met naam is een echte aanrader!

Tip 4. Gepersonaliseerde kindercadeautjes 

Naast de kinderboeken en het houten speelgoed zijn er nog veel meer originele kindercadeaus, alle te personaliseren met een foto of tekst. Is het kindje bijvoorbeeld gek op voetballen? Geef hem dan een voetbal met zijn eigen naam erop.